HABERDENİZLİ.COM

Pamukkale Belediyesi Meclis Salonu’nda muhtarlarla bir araya gelen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Pamukkale Kent Konseyi’mizin 2’nci Genel Kurulu için muhtarlarımız arasında belirlediğimiz delege seçimlerimizin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Pamukkale Kent Konseyi 2’nci Genel Kurulu öncesi Pamukkale Belediyesi Meclis Salonu’nda Muhtarlık Delege Seçimi geçekleştirildi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki önderliğinde gerçekleştirilen seçime Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Soyfidan ve Pamukkale İlçesi’nde bulunan 61 mahallenin Muhtarları katıldı. Pamukkale Kent Konseyi’nin 9 Temmuz’da yapılacak olan 2019 yılı seçimli genel kuruluna hazırlık kapsamında ilçe muhtarları arasında yapılan delege seçimi öncesi muhtarlara yeni dönemde Pamukkale Kent Konseyi’nin işleyişi ve hedefleri aktarıldı. Muhtarlara, kendilerinin Pamukkale İlçesi’nin büyümesi ve gelişmesi yönünde atılacak her adımın ve hizmetin bir parçası olacağı mesajları verildi. Bilgilendirme sonrası oy verme işlemine geçildi. Kent Konseyi yönergesine göre mahalle muhtarlarının yüzde 30’undan oluşan delege sayısı 20 olarak belirlenerek, muhtarların oylarıyla Pamukkale Kent Konseyi Delegeleri belirlendi.

“PAMUKKALE KENT KONSEYİ HER KESİME HİTAP EDECEK”

Pamukkale Kent Konseyi’nin muhtarlar arasındaki delege seçiminde mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale Kent Konseyi’nin belirli bir kesime değil, toplumun her kesimine hitap eden bir yapıya kavuşturmak olduğunu belirtti. Başkan Örki, “Bizim arzu ettiğimiz Kent Konseyimizin genel kurulunda, toplumun her kesiminin temsil edilebilmesini sağlamak. Böylelikle Pamukkale Kent Konseyi, ilçemizin ileriki yıllara dair yürüyüşüne bir yol çizeceğini, yön göstereceğini hayal ediyoruz. Bugün kent konseyi yönergesi gereği 20 muhtarımızı delege olarak belirledik. Ama diğer seçilmeyen muhtarlarımızın da her zaman söz hakkı olacaktır. Toplantılarımızın kapısı ardına kadar açık. Bütün muhtarlarımız arzu ettikleri vakit, istedikleri zaman o toplantılarımıza katılıp şehirle alakalı fikirlerini ve görüşlerini paylaşabilirler. Önümüzdeki süreçte İlçemizde bulunan tüm muhtarlarımız ile el ele, gönül gönüle Pamukkale’mize çok güzel işler ve hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Pamukkale Kent Konseyi’mizin 2’nci Genel Kurulu için muhtarlarımız arasında belirlediğimiz delege seçimlerimizin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. 

MUHTARLAR BELİRLENDİ

Pamukkale Kent Konseyi’nin 9 Temmuz 2019 tarihindeki seçimli genel kuruluna hazırlık kapsamında Pamukkale İlçe muhtarları arasında yapılan delege seçimi sonrasında, Akçapınar Muhtarı Nuri Eriş, Akhan Muhtarı Orhan Genç, Akköy Muhtarı Ahmet Yılmaz, Asmalıevler Muhtarı Zeki Cacur, Atalar Muhtarı Fatma Yıldan, Belenardıç Muhtarı Mehmet Erzen, Kınıklı Muhtarı Yaşar Kalay, Eymir Muhtarı Namık Kurt, Fatih Muhtarı Ramazan Yerli, Gözler Muhtarı Devrim As, Hacıkaplanlar Muhtarı Necdet Kunduracı, Hürriyet Muhtarı Mehmet Çakar, Kale Muhtarı Turgut Can, Karakova Muhtarı Hasan Özdemir, Karakurt Muhtarı Kadir Kıvrak, Karataş Muhtarı İsmail Ergüneş, Kurtluca Muhtarı Mustafa Acat, Pelitlibağ Muhtarı Mesut Ünal, Siteler Muhtarı Derya Gökdoğan, Yunus Emre Muhtarı Selda Karan seçildiler.