HABERDENİZLİ.COM

Pamukkale Belediyesi halkın yaşamlarını rahat bir şekilde devam ettirmesi için çeşitli projeleri hayata geçiriyor. 23 mahalleyi kapsayan ve bir süredir devam eden beton kilit parke taşı döşeme çalışmaları da bu projelerden biri. Bugüne kadar Akdere, Güzelköy, Kale ve Akhan mahallelerindeki çalışmalar  tamamlanmıştı. Toplam 200 bin metrekarelik alanda uygulanacak olan çalışmalar kapsamında Güzelpınar mahallesinde de beton kilit parke taşı döşemesi yapıldı. Güzelpınar sokaklarında 5 bin 500 metrekarelik alandaki çalışmalar tamamlandı ve mahallenin çehresi değişti. Beton kilit parke taşı döşeme işlemleri Uzunpınar ve Eldenizli mahallelerinde devam ederken, yıl sonuna kadar toplam 23 mahalledeki çalışmalar tamamlanmış olacak.

VATANDAŞLAR ÇOK MEMNUN

Güzelpınar mahallesinde yapılan çalışmalarla ilgili olarak vatandaşlar da memnuniyetini dile getirdi. Mahalle sakinlerinden Muhammet Sürücü, beton kilit parke taşı ile mahallenin çehresinin değiştiğini söyleyerek, “Daha önce toz ve çamur olan sokaklarımız bu çalışmalarla daha güzel hale geldi. Pamukkale Belediyesi’ne çalışmalar nedeniyle teşekkür ediyorum” derken, Ali Zorlu ise “Devletin yaptığı her hizmet çok önemlidir. Bir çivi bile çakılıyorsa bu vatandaşın menfaatinedir. Pamukkale Belediyesi mahallemizin güzelliğine güzellik kattı” dedi. Musa Ergin de Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye teşekkür ederek, “Yapılan çalışmalardan dolayı çok memnunuz. Mahallemizde artık toz ve çamur olmayacak. Pamukkale Belediyesi’ne teşekkür ederim” diye konuştu.

HER ŞEY VATANDAŞIMIZIN MUTLULUĞU İÇİN

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ilçe genelinde 23 mahallede başlatılan beton kilit parke taşı döşeme çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirterek, “Halkımızın mutluluğu için önemli çalışmalar yapıyoruz. Bunlardan biri de mahallelerin daha da güzelleşmesi için beton kilit parke taşı döşeme işi. Bugüne kadar Akhan, Kale, Güzelköy ve Akdere’de çalışmalarımız tamamlanmıştı. Güzelpınar mahallemizde de 5 bin 500 metrekarelik alanda beton kilit parke taşı döşeme işi de tamamlandı. Çalışmalarımız diğer mahallelerimizde devam edecek. Biz yaptığımız tüm çalışmalarda halkımızın mutluluğuna katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Sevgi, emek ve güvenle yaptığımız çalışmalarımız aralıksız devam edecek” dedi.

Güzelpınar GüzelleştiGüzelpınar GüzelleştiGüzelpınar Güzelleşti