HABERDENİZLİ.COM

Denizli’nin en büyük ilçesi ve Türkiye’deki 26 ilden daha fazla nüfusa sahip olan Pamukkale’de belediye 337 bin 444 vatandaşa hizmet götürmek için çalışıyor. Zaman zaman belediye personeli ile bir araya gelen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, farklı müdürlüklerde görev yapan çalışanlarla kahvaltıda buluştu. Pamuk Kafe’de düzenlenen kahvaltıya Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları Türkay Gözlükaya ve Abdullah Sevinçli ile Yazı İşleri Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Ruhsat Müdürlüğü personeli ve eşleri katıldı.

“BAŞARI HEPİMİZİN”

Pamukkale’de yaşayan vatandaşlara en kaliteli ve kalıcı hizmeti vermek için tüm ekibiyle birlikte çalıştıklarını belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin,  “Pamukkale Belediyesi olarak yeni kurulmuş bir belediye olsak da az zamanda kalıcı ve çözüm odaklı işler yaptığımıza inanıyorum. Belediye olarak bizler yaklaşık 550 kişilik bir aileyiz. Çalışanlarımızın eşleri ve çocuklarını da ailemizin birer ferdi düşünürsek bin-bin 500 kişilik kocaman bir aileyiz. Halkımıza verdiğimiz hizmeti tek kişi değil, Pamukkale Belediyesi çatısı altında kim varsa birlikte yapıyor. Pamukkale’de yaşamak bir ayrıcalıktır sloganıyla çıktığımız bu yolda, elde ettiğimiz başarılar da tüm personelimizin başarısıdır” dedi.Kahvaltıda belediye personeline ve ailelerine Pamukkale Belediyesi olarak gerçekleştirdikleri projeler hakkında detaylı bilgiler veren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediye personelinin çalışmalarla ilgili görüş ve önerilerini de aldı.

“PROJELER DEVAM EDİYOR”

Pamukkale Belediyesi olarak önemli projeleri hayata geçirdiklerinin de altını çizen Başkan Gürlesin, konuşmasına şöyle devam etti; “Üst yapı projeleri, Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi, Bağbaşı Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi, Karahayıt Kent Ormanı, Sosyal Market gibi dev projelere imza atmamızın yanı sıra sosyal projelerimizle sosyal belediyecilikte örnek oluyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak günü birlik değil, kalıcı çözümler bulmaya çalışıyoruz”.