HABERDENİZLİ.COM

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşen toplantıya Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Milliyetçi Hareket Partisi Pamukkale İlçe Başkanı İsmail Cirit ve tüm Meclis Üyesi Adayları katıldı. 

BAŞKAN ZOLAN, HEDEFİ BELİRLEDİ
Toplantıda Konuşan Başkan Zolan,"Eskiden başka şehirlere özenen Denizli, günümüzde parmakla gösterilen bir yapıya kavuştu. İnşallah yarınımız bugünümüzden daha aydınlık, daha güzel olur. Bu süreçte bize düşen gönül ve hedef birlikteliğidir. Her bir aday arkadaşımız bu vakitten sonra gayretle ve tevazuuyla 7 gün 24 saat usulü çalışmalıdır. Girilmedik sokak, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız" dedi. 

ÖRKİ: YORULDUK DEME GİBİ BİR LÜKSÜMÜZ DE YOK"
Meclis adaylarını belirlerken toplumun her kesimini kucaklayan bir liste oluşturduklarını belirten Başkan Adayı Örki, "Cumhur İttifakı sandık odaklı değil, ortak milli menfaat ve hedefler için kurulmuştur. İttifakımızın menzili memleketimizi 2071 hedeflerimizdir. Pamukkale olarak biz de bu hedefin sağlam temeller üzerine bina edilmesi için toplumun her kesimini kucaklayacak bir ekip oluşturduk. 37 kişilik listede 11 adayımız Cumhur İttifakı Ortağı Milliyetçi Hareket Partisi'nden, 26 adayımız ise AK Parti'den yer aldı. Genç bir kadro oluşturmaya gayret ettik. En genç adayımız 23, en yaşlı adayımız ise 56 yaşında. Tüm adaylarımızın yaş ortalaması ise 40 yapıyor. Oluşturduğumuz genç ekipten dolayı Pamukkale için tam koşturacak, çalışacak yaştayız. Bu yüzden yorulduk deme gibi bir lüksümüz de yok" dedi. 

"PAMUKKALE'DE YENİ PROJELERE, YENİ ADIMLARA HEP BERABER MÜHRÜMÜZÜ VURACAĞIZ" 
Yoğun istişareler sonucu ortak bir liste oluşturduklarını ifade eden Örki, "Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti'nin temsilcileriyle yoğun istişareler gerçekleştirerek bir liste oluşturduk. Toplumun her kesimine dokunabilmesi açısından adaylarımızı da bu yönde belirledik. Listemizde 3 avukat, 4 mimar ve mühendis, 4 mali müşavir ve muhasebeci, 2 Tarım ve hayvancılık uzmanı, çok sayıda turizm ve otelcilik ve diğer meslek alanlarından adaylar var. Ayrıca adaylarımızın kendini geliştirmiş, eğitime önem veren kişiler olmasına çok dikkat ediyoruz. Listemizde tam 25 aday üniversite mezunu. Bundan sonra bu güçlü, eğitimli, genç ve tecrübeli ekiple Pamukkale'de yeni projelere, yeni adımlara hep beraber mührümüzü vuracağız. Cumhur İttifakı'nın tesis etmiş olduğu birlik ve beraberlik ruhu Pamukkale'de insanların daha mutlu olmasına, hizmetleri daha hızlı bir şekilde almasına fırsat sağlayacaktır. Rabbim hiç durmadan, yorulmadan milletimize hizmet etmey ekip olarak bizlere nasip eylesin. Allah çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri muzaffer eylesin" diye ekledi. 

"BİRLİK VE BERABERLİK RUHUNU PAMUKKALE'DE EN İYİ ŞEKİLDE YAŞATIYORUZ" 
Başkan Adayı Örki, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli arasında dosta güven, düşmana korku salan birlik ve beraberlik ruhunu Pamukkale'de en iyi şekilde yaşatıyoruz. 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının bastırılmasında da büyük öneme sahip Cumhur İttifakı'nı yerelde de her daim hakim kılacağız. Bu ittifak huzurun, güvenin ve kardeşliğin teminatıdır. Aynı ana damardan beslenen, aynı hedefe doğru koşan bizler, Allah'ın izniyle Pamukkale'de millete ve memlekete hizmet yolunda büyük işlere imza atacağız. Allah birlikteliğimizi, kardeşliğimizi, yol arkadaşlığımızı daim kılsın" dedi. 

Pamukkale Belediye Meclis Üyesi Adayları şöyle:
1.Yusuf Garip
2.Dilaver Yardım
3.Hüseyin Kaya
4.Birtan Şahan
5.Süleyman Sırrı Kaya
6.Mehmet Yara
7.Ayhan Soyfidan
8.Erkan Tıkıroğlu
9.Recep Uzunca
10.Hüseyin Acar
11.Ramazan Eskin
12.Bayram Kahraman
13.Rahmi Taşdan
14.Emin Tekin
15.Hakkı Toker
16.Gamze Sevgi
17.Davut Pak
18.Kadir Keskin
19.Hasan Okur
20.Kadir Pala
21.İbrahim Hakkı Bardakçı
22.Hüseyin Acat
23.Mehmet Onur Olgun
24.Ramazan Borucu
25.Osman Yaşar
26.Erol Tuna
27.Bayram Öztürk
28.Mehmet Salih Karaca
29.Mustafa Dilemre
30.Serkan Dedeoğlu
31.Servet Erten
32.Gülter Betül Atabey
33.Murat Hastaoğlu 

Kontenjan Adayları: 
1.
Sevgi Çölhan
2.Zehra Karabay
3.Nail Şan
4.Birol Konak