HABERDENİZLİ.COM

Denizli'nin Pamukkale İlçesi Akköy Mahallesi'nde ikamet eden ve SSK emeklisi olan Hüseyin İçen isimli vatandaş, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu’nu makamında ziyaret ederek bu ay aldığı emekli maaşının tamamını Mehmetçik Vakfı’na bağışlamak istediğini belirtti.

Pamukkale Kaymakamlığı personeli refakatinde banka aracılığı ile Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına 1.570 TL bağış yapması sağlandı.

Şehidimiz Saadettin Çelik’in de (1984/Hakkari) dayısı olduğunu belirten Hüseyin İçen, terör örgütleri ile mücadelede büyük fedakarlık gösteren Mehmetçiklerimizin haklarını ödememizin mümkün olmadığını, maddi imkanları dahilinde bağış yapmak istediğini, bunun yanında da 65 yaşında olmasına rağmen her türlü göreve hazır olduğunu ifade etti.

Vatandaşın örnek davranışı için teşekkür eden Kaymakam Balcıoğlu; “Ülkemizde Hüseyin amcamız gibi birçok kardeşimizin örnek davranışlarına şahit oluyoruz. Milletimiz, Ülkemizin beka mücadelesinde dün olduğu gibi bugünde Mehmetçiğimizin yanındadır. Bu birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz müddetçe aşamayacağımız hiçbir engel yoktur.” dedi.