HABERDENİZLİ.COM

Denizli Pamukkale İlçesi  Dokuzkavaklar Mahallesi Şehit Yunus Keskin Caddesi üzerindeki 2 katlı bir binada çıkan yangın korku dolu anlar yaşatmasına sebep oldu. Edinilen bilgiye göre, Mustafa Doğan’a ait evde, Kiracı olarak Köksal ve Özlem Kılınç çifti yaşıyordu. Sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı evin çatısını bir anda dumanlar kapladı.
Dumanlar kısa süre de yerini  alevlere bıraktı. Alevler çatıya hızlı bir şekilde ulaşınca hemen itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Alevleri kontrol altına almayı başardıktan sonra soğutma işlemi uyguladı. Bu esna da evde olan ve yangın sonrası kendini dışarıya atan ve yanan evlerini gözyaşları ile çaresizlikle izleyen Özlem Kılınç daha fazla dayanamadı ve sinir krizi geçirdi. Yardımına hemen sağlık ekipleri geldi. Özlem Kılınç hemen ambulansla alınarak hastaneye kaldırıldı.
Köksal Kılınç ise tekstil işçisi olduğu için çalıştığı öğrenildi. Meydana gelen üzücü yangın sonrası ev kullanılamaz hale gelirken evde ağır maddi hasar meydana geldi.