Denizli Pamukkale ilçesi, Fatih Mahallesindeki Kapalı Pazaryerinde gerçekleştirilen Mevlid’e protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“HER ZAMAN YANLARINDAYIZ”

Mevlid’de bir konuşma yapan Denizli Yörükler Derneği Başkanı Yaşar Celal Ceylan, “Ülkemizin birlik ve beraberliğinin bozulmaması için can veren bütün Şehitlerimizi Rahmetle anıyorum. Biz Yörük Derneği olarak  her zaman Şehit yakınları ve Gazilerimizin yanınızda olduğumuzun bilinmesini istiyorum. Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz Mevlid’imize gösterilen ilgilen dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

“EMANETLERİNE SAHİP ÇIKMAZ NAMUZ BORCUMUZ”

Denizli Yörükler Derneği Onursal Başkanı Veli Çıtışlı da yaptığı konuşmada, Milletimizin zor bir süreçten geçtiği bu günlerde Çanakkale’yi anmaya ve kahraman ecdadımızı anlamaya her dönemkinden daha fazla ihtiyaç vardır. Dış mihrakların bitmek bilmeyen oyunlarını bozacak, içerdeki karanlık odakların tezgahlarını yerle yeksan edecek kuvvet ve kudretin şifreleri Çanakkale’yi anlamaktan geçmektedir.  Ömürlerini bu millet uğrunda mücadeleye vakfeden tüm büyüklerimizi ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun. Emanetlerini daha ileriye taşımak namusumuz, eserlerini muhafaza etmek borcumuzdur” diye konuştu.