HABERDENİZLİ.COM

Başı Rahmet, ortası mağfiret ve sonu kurtuluş olan ramazan ayının tamamlanması ile tüm İslam Alemi bayrama ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki de bayram sevincini her zaman bir aile olduklarını belirttiği Pamukkale Belediyesi personelleri ile paylaştı. Başkan Örki bu kapsamda bayram öncesi son iş günü belediye bünyesinde bulunan müdürlükleri ve birimleri ziyaret ederek tüm personellerin tek tek ramazan bayramını kutladı. Belediyeye ait ek hizmet binaları da dahil olmak üzere tüm müdürlüklere giden Başkan Avni Örki, personelleri mutlu bayramlar diledi. Başkan Örki’ye Atatürk Caddesi’nde bulunan Ek Hizmet Binası’nda ‘Engelliler Çalışıyor’ programı kapsamında engelli vatandaşlar, kendi emekleriyle yapmış olduğu bayram hediyelerini takdim etti.

‘’GÖZÜMÜZ ARKADA DEĞİL’’

Pamukkale Belediyesi personelinin her zaman üzerine düşen sorumluluğu yerine getirdiğini ifade eden Başkan Örki, “Yoğun bir şekilde vatandaşlarımız bizi ziyaret ediyor ve hayırlı olsun dileklerini iletiyor. Bunun yanı sıra belediyecilik hizmetleriyle ilgili de birçok talep geliyor. Ama görüyorum ki şikayet neredeyse yok seviyesinde. Bu da neyi gösteriyor, ekibimiz sağlam olduğunu, ekibimizin üzerlerine yüklenmiş oldukları sorumluluklarını hakkıyla yerine getirdiğini gösteriyor. O manada da gözümüz arkada değil. Sizlere bu nedenle de ayrıca teşekkür ediyorum. Çünkü bizim omuzlarımıza düşen yükü paylaşmışsınız, bizim huzurlu bir şekilde verilen görevi yapmamızı sağlıyorsunuz. Bayramınız mübarek olsun. Rabbim nice nice bayramlara sağlıkla, sıhhatle ve huzurlu bir şekilde sevdiklerinizle birlikte kavuşmayı nasip etsin. Hanelerinize huzur, bereket, afiyet ve bolluk versin. Bayrama şimdi gideceğiz, Rabbim sağ salim de dönmeyi nasip etsin. Hele ki uzak yerlere giden varsa dikkatli bir şekilde araçlarımızı kullanalım, birbirimizi sürekli uyaralım. Kazasız belasız yolculuklar temenni ediyorum. Gelip gittiğiniz yerlerden bizlere selam söyleyin. Küçüklerimizin gözlerinden, büyüklerimizin ellerinden öperim. Kalın sağlıcakla’’ diye konuştu.

Başkan Örki Pamukkale Ailesi İle BayramlaştıBaşkan Örki Pamukkale Ailesi İle BayramlaştıBaşkan Örki Pamukkale Ailesi İle Bayramlaştı