Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçe genelinde bir çok noktada bu yıl 33 milyon liralık dev yatırımla yol-kaldırım imalatı, parke taşı uygulaması, yeşil alan düzenlemeleri, pazaryeri ve halı saha yapımı gibi çalışmalarını başlatmıştı. Başkan Gürlesin, bu çalışmalar başta olmak üzere yatırımları yerinde inceliyor, varsa eksiklikleri yerinde tespit ederek çalışmaların aksamadan ilerlemesi için azami gayret gösteriyor. Dahası Başkan Gürlesin, esnaf ve mahalle ziyaretleri ile vatandaşlarla bir araya geliyor. Her gün yoğun bir tempoda çalışan Başkan Gürlesin, bir günlük programına 12 mahalle sığdırarak o bölgelerde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi, binlerce vatandaşla buluşarak taleplerini dinledi. Pamukkale Belediyesi’nce yürütülen çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirdi. 

Başkan Gürlesin’in sabahın erken saatlerinde ilk durağı Kayıhan Mahallesi’nde devam eden yol ve kaldırım çalışmaları oldu.  Bölgenin çehresini değiştirecek çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Gürlesin’in ikinci durağı ise Zeytinköy Mahallesi idi. Burada da yapımı devam eden yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi. Sonrasında ise Başkan Gürlesin, Pamukkale Belediyesi’nce yürütülen Zümrüt Mahallesi’nde bulunan Hüsamettin Kulaklı İlkokulu’nun bahçe düzenlemesini ve çevresinde devam eden yol, kaldırım çalışmalarını inceledi. Ardından Pamukkale İlçesi’nin 50 kilometreyle en uzak mahallesi olan Gözler’e giden Başkan Gürlesin, geçtiğimiz ay mahallenin yıllardır en büyük derdi olan yol özelliğini kaybetmiş ana caddesine neşteri vurmuştu. Kaldırımıyla-yoluyla 2 bin 850 metre uzunluğundaki 1 milyon liralık dev bir yatırımla tekrar düzenlenen ana caddede incelemeler yapan Başkan Gürlesin, çalışmaları titizlikle kontrol etti. Gözler Mahalle sakinleriyle buluşan Başkan Gürlesin, 1 aydan kısa zaman içinde çalışmanın biteceği müjdesini verdi. 

Başkan Gürlesin sonrasında gecenin ilerleyen saatlerine kadar ardı ardına Akçapınar, Belenardıç, Eymir, Uzunpınar, Haytabey, Karahayıt ve Akköy’de yürütülen çalışmaları inceledi, yüzlerce mahalle sakiniyle bir araya gelerek taleplerini dinledi. Mahallelere yapılacak yatırımlarla ilgili mahalle sakinlerine müjde verdi. Başkan Gürlesin son olarak gecenin geç saatlerinde Pamukkale Mahallesi’nde yürütülen yol kaldırım çalışmalarını inceledi. 

HİZMETE ARALIKSIZ DEVAM

Pamukkale Belediyesi olarak şehir merkezindeki değişim ve dönüşümü 68 mahallenin tamamına yansıtmak için yoğun çaba harcadıklarını belirten Başkan Gürlesin, “Bölgede yürütülen çalışmaların en iyi şekilde devam etmesi, sorunsuz ve kullanış açısından sıkıntıların olmaması için sıklıkla çalışmaları yakından inceliyor ve kontrol ediyoruz. Düzenlemeler noktasında daha da ne yapabilirizi değerlendiriyoruz. Tabi ki bir çok noktamızda yürüteceğimiz çalışmalarla ilgili ihaleler de devam ediyor. Amacımız insanların mutluluğu, halkımıza hizmet etmek. Pamukkale Belediyesi olarak şehir merkezimizdeki değişim ve dönüşümün yansımasını 68 mahallemizin tamamına yansıtmak için yoğun çaba harcıyoruz. Bize verilen emanetin hakkını vermek için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Ben sadece koltukta oturmayacağımı seçimden öncede ifade etmiştim. Bu anlamda da her noktada yürütülen çalışmaları bugün olduğu gibi bizzat yerinde inceliyor, biran önce sorunsuz bitirerek insanlarımızın hizmetine sunmaya çalışıyorum. Kısa zamanda birçok mahallemizin ana arterlerine girerek, çalışmalara başlayacak. 5 yıllık dönemimizin tamamında Pamukkale İlçemizin genelinde önemli yatırımlarla çehrenin değiştiğini hep birlikte göreceğiz” diye konuştu.