Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu’nun başkanlığında yapılan toplantıya, Pamukkale Belediye Başkanı, Başkan Yardımcısı, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Sağlık Müdürü, İlçe Müftü V., İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür V., İlçe SYDV Müdür V. ile Akköy, Atatürk, Yukarışamlı, Develi, Karahayıt, Pamukkale, Haytabey, Eymir, Kavakbaşı, Çeşmebaşı, Gölemezli, Adnan Menderes, Çerkez, Mahmut Sönmez, Oğuz, Sami Türel ve Aziziye Mahalle Muhtarları katıldı.

Kaymakam Balcıoğlu, mümkün olduğunca bu toplantıların mahallelerde yapılmasına ve taleplerin kurumlarca değerlendirilerek uygun olanlarının en kısa sürede sonuçlandırılmasına önem verdiklerini ifade etti.

Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, mahallelere verilen ve sonuçlandırılan hizmetler hakkında bilgi vererek dile getirilen taleplerin de Belediyenin imkânları ölçüsünde değerlendirileceğini ve hızlı bir şekilde sonuçlandırılacağını belirtti.       

Her mahalle muhtarı, mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını detaylı bir şekilde izah etti. Belirlenen konularda ilgili kurum müdürleri de gerekli değerlendirmeleri yaparak, konuları takip edeceklerini ve sonuçlarından bilgi vereceklerini belirttiler.