2010-2011 eğitim öğretim yılında açılacak olan Denizli Özel Servergazi Özerler İlköğretim Okulu hazırlıklarını tamamlandı. 200 öğrencinin öğrenim göreceği okulda sosyal ve sportif faaliyetlere uygun mekânlar, yüzme havuzu, konferans salonu, cep sineması, güzel sanatlar sınıfı, bilgisayar ve fen laboratuvarları bulunuyor.
Servergazi Özerler İlköğretim Okulu Müdürü Yakup Yağcı, ferah ortamların yanında her sınıfta internet, bilgisayar, sinevizyon ve akıllı tahta desteğiyle eğitime farklılık katacaklarını söyledi. Müdür Yağcı, "Bu yıl eğitime başlayacak okulumuz, seçkin eğitim kadrosuyla ve sevgiyle bilgiyi kavuşturan eğitim kurumu olma anlayışıyla öğrencilerini beklemektedir. Her öğrencinin yeteneklerine uygun yetişmesini ve kendine güven duyarak başarı dolu yarınlarına adım atmasını sağlayacak her türlü alt yapı imkanları ve ders araçlarıyla yeni eğitim öğretim yılına hazırdır." dedi.

Okulda bulunan bilgisayar fen laboratuvarları, müzi ve görsel sanatlar sınıfıyla öğrencilerin derslere daha aktif katılacağını belirten Yağcı, "Seçilerek oluşturulan eğitim kadromuz sayesinde yenilikleri takip etme, zengin donanım sayesinde teorik bilgilerin uygulamasını yapma imkânına sahibiz. Nefis yemekleri, diyetisyen tavsiyeli sağlıklı menüsü, ferah ve geniş ortamıyla yemekhanemiz, geleneksel ağız tadımıza uygun yemekleriyle öğrencilerimize hizmet verecektir. Ayrıca sağlıklı, düzenli ve dengeli beslenme alışkanlığı kazandırarak, beden ve zihin gelişimlerini desteklemeyi hedeflemektedir." şeklinde konuştu.