Denizli Özel Vildan Koleji, Kızılay haftası nedeniyle etkinlik düzenledi. Etkinliğe Türk Kızılayı Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz, Vildan Koleji Genel Müdürü Bayram Atmaca, Vildan Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Turgut Dündar, Vildan Koleji Ortaokul Müdürü Ramazan Eskin ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

29 Ekim -  4 Kasım Kızılay Haftası Etkinlikleri kapsamında birbirinden farklı etkinliklere imza atan Özel Denizli Vildan Koleji, son olarak Kızılay Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz ve İl Yardım Eğitmeni Neriman İnci’yi ağırladı.

Konferans Kızılay’ı tanıtan kısa bir film ile başladı. Konferansta konuşan Denizli Kızılay Şube Başkanı Deniz, Kızılay hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı. Öğrencilerin sorularına yanıt veren Deniz, öğrencileri kendisi gibi gönüllü bir Kızılaycı olmaya davet etti.

Konuşma sonrası, Denizli Kızılay İlk Yardım Eğitmeni Neriman İnci öğrencilere sözlü ve uygulamalı olarak ilkyardım hakkında yüzeysel anlatımlar gerçekleştirdi. İnci, öğrencilere ilk yardımın hayat kurtaracağını ve hepimizin bir gün ilk yardıma ihtiyaç duyabileceğimizi unutmaması gerektiğini vurguladı.

Konferans öğrencilerin sorularının ardından, ortaokul müdürü Ramazan Eskin’in Teşekkür Konuşması ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.