Denizli'de eğitim öğretim veren özel okullarda önümüzdeki yıl için 'bursluluk sınavı' yapılmaya devam ediyor. 15 ve 16 Şubat tarihlerinde, 25 yıldır Denizli'de eğitim hizmeti veren Vildan Koleji'nde  bursluluk sınavı yapıldı. Vildan Koleji Genel Müdürü Bayram Atmaca, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun katılımla sınavımızı gerçekleştirdik. Geçtiğimiz Cumartesi günü Denizli geneli tüm 4.sınıflarımıza öğleden önce ve sonra oturumu olarak  sınavı yapıldı. Pazar günü ise il geneli 8, 9, 10 ve 11. sınıflarımıza sınavımızı gerçekleştirdik." dedi. 

Tecrübeli kadrosuyla bursluluk sınavını profesyonel bir şekilde gerçekleştirdiklerini belirten Atmaca, "Sınav'a katılacak öğrencilerimiz ve velileleri sabahın erken saatlerinden itibaren kolejimize gelmeye başladılar.

1100 öğrencinin başvurduğu bursluluk sınavlarımızda %90 katılımla Denizli'nin en kalabalık bursluluk sınavını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bize güvenen ve bizi tercih eden değerli velilerimize teşekkür ederiz." dedi.

Vildan Koleji Bursluluk Sınavı sonuçları 1,5 hafta içinde belli olacak. Sonuçlar http://bursluluk.vildankoleji.com/ adresinden yayınlanacak. 

Ayrıca sınava giren öğrenciler cevap anahtarını da aynı adresten ulaşabilecek.