MUTLU KELİŞTİ / HABERDENİZLİ

Denizli'de faaliyet gösteren Mavi Bilgi Kolejleri ile Özel Artı Çamlık Koleji ilkokul ve ortaokul sınıflarında güçlerini birleştirdi. Kurucu İbrahim Göncüoğlu, lisede Mavi Bilgi Koleji olarak devam ettiklerini söyledi.   

Geçtiğimiz yıl Mavi Bilgi Koleji ilkokul ve ortaokul kısmında eğitim gören öğrenciler öğretmenleri ile birlikte Özel Artı Çamlık Koleji'ne geçti. Öğrenciler bundan sonra Artı Çamlık Koleji'nde eğitim görecek.

Hafta sonunda Artı Çamlık Koleji'nde düzenlenen bir organizasyonda, Mavi Bilgi Koleji ilkokul ve ortaokulundan gelen öğrenciler ve velilerine okul hakkında bilgi verildi. 

Mavi Bilgi Koleji İlkokul ve Ortaokul Öğrencileri Öğretmenleriyle Birlikte Artı Koleji'ne Geçti

Özel Artı Çamlık Koleji Kurucusu Prof. Dr. Bülent Topuz, okullarına yeni gelen öğrenci, öğretmen ve velilerine okula geldikleri için teşekkür etti, yabancılık çekmemeleri gerektiğini söyledi. Topuz, öğretmen ve öğrencilerle birlikte yapılan bu birleşmenin güçlerin birleştirilmesi şeklinde anlaşılması gerektiğini belirtti. 

Mavi Bilgi Koleji İlkokul ve Ortaokul Öğrencileri Öğretmenleriyle Birlikte Artı Koleji'ne Geçti

Öte yandan Mavi Bilgi Koleji kurucusu İbrahim Göncüoğlu, kamuoyunu aydınlatmak açısından okullarının sadece ilkokul ve ortaokul kısmının bundan sonra Özel Artı Çamlık Koleji çatısı altında devam ettiğini, Mavi Bilgi Lisesi'nin eğitim öğretime Yenişehir Teraspark Alışveriş Merkezi yanındaki mevcut binasında aynı şekilde devam edeceğini ifade etti.