Denizli İl Özel İdaresi personellerine yönelik düzenlenen ‘Temel İlkyardım Eğitim Kursu’nu başarı ile tamamlayan 37 kursiyere sertifikaları törenle verildi.
7-10 Şubat 2011 tarihi ile 14-17 Şubat 2011 tarihleri arasında İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün koordinasyonunda ilkyardım eğitim seminerleri verildi. Temel İlkyardım Eğitim kursuna katılan kursiyerlere olası kazalarda meydana gelebilecek yaralanmalara anında müdahale edebilmek için teorik ilkyardım bilgilerinin yanı sıra uygulamalı olarak ilkyardım eğitimi verildi.
İl Genel Meclis Salonunda gerçekleştirilen törene İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, Genel Sekreter Yardımcıları İsmail Özkan ve İsmail Edip Yılmazlı, Kızılay Başkanı Habib Yıldız ile sertifika almaya hak kazanan personel katıldı.
İlk yardım sertifikaları dağıtım töreninde konuşma yapan Adem Oklu “Bizim için sağlık her şeyin üstünde. İl Özel İdaresi ve Kızılay’ın işbirliğiyle düzenlenen eğitim programı ile personelimize ilk yardım konusunda bilgilendirdik. Kurumumuz olarak ilk yardım eğitimine önem veriyoruz ve buna benzer hizmet içi eğitimlerin verilmesine devam edileceğiz. Personelimizin eğitimli olması ve her yönüyle donanımlı olmasını istiyoruz. ” dedi.
Törenin sonunda Temel İlkyardım Eğitim kursunu başarıyla bitiren 37 personele Uluslararası geçerliliği olan sertifikaları verildi.