HABERDENİZLİ.COM

İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Ulusoy yaptığı açıklamada, "Ev ziyaretlerine büyük önem veriyoruz çünkü öğrencilerimizin motivasyon düzeyini kontrol etmek ve eğitim ortamının sıcaklığını öğrencilerimizin evlerine taşımak için ailelerle yüz yüze gelmenin ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Bu yüzden pandemi döneminde zamanlarının büyük bölümünü evlerinde geçiren öğrencilerimizin en büyük ihtiyacı olan kitapları ve eğitim materyallerini evlerine kadar ulaştırıyoruz. Bu sayede öğrenci velilerimizle eğitim üzerine sohbet etme imkanı da yakalamış oluyoruz.

Müdürlük olarak öğrencilerimize moral vermek ve başarının yanında toplumda iyi birer birey olmalarını sağlamak için yoğun çaba sarfediyoruz. Bu doğrultuda hazırladığımız plan dahilinde faaliyetlerimize devam edeceğiz.

Öğrencilerimizin ve ailelerinin memnuniyeti bizleri de mutlu ediyor. Okullar tam anlamıyla yüz yüze eğitime başlayana kadar öğrencilerimizi evlerinde ziyaret etmeye ve onları desteklemeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.