MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Mehmet Akgün ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan bir heyet, Geçtiğimiz hafta yeni hizmet binasına taşınan Denizli Sanayi Odası’nı (DSO) ziyaret etti. Ziyarette Başkan Müjdat Keçeci ile bir araya gelen MÜSİAD üyeleri, hizmet binası hakkında bilgiler aldı.

KEÇECİ: “BU BİNA DSO’NUN DEĞİL TÜM DENİZLİ’NİNDİR”

Binanın kuruluş süreçleri hakkında bilgi veren DSO Başkanı Müjdat Keçeci, “Yıllar önce, yönetime geldiğimizde ekonomik sıkıntılar içinde olan bir oda devraldık. Benimle  göreve gelen tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte odayı ayağa kaldırdık. Sonrasında böyle önemli bir kentin sanayicilerini temsil eden bir kurumun hak ettiği fiziki şartlar ve itibar için gerekli çalışmaları devam ettirdik. Uzun bir zaman önce yeni bir bina için gerekli girişimlere  başladık. Tahsisler, çeşitli prosedürler ve inşaat aşamalarının sonunda; geçtiğimiz hafta yeni hizmet binamıza taşındık. Bu bina sadece DSO’nun değil tüm Denizli’nindir. Kendimiz için değil, gelecek nesiller için bu binayı yaptık. Burası sadece bir bina olmaktan çok öte bir anlam taşıyor. Bugün sanayicilerimiz ve paydaşlarımız, bu binada toplantılarını, iş görüşmelerini, eğitimlerini yapabiliyorsa, misafirlerini ağırlayabiliyorsa bunlar hep katkı koyan sanayicilerimiz sayesindedir. Ben destek veren herkese tek, tek teşekkür ediyorum.” dedi.

AKGÜN: “GURUR DUYDUK”

DSO öncülüğünde Denizli’ye böyle bir yapı kazandırılmasının büyük bir önem arz ettiğini belirten MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Mehmet Akgün, “Öncelikle bu yapının Denizli’mize kazandırılmasında emeği geçen ve katkı koyan herkese derneğimiz adına teşekkür ediyorum. Ülkede yaşanan şartlar ve sıkıntılar ne olursa olsun üretime, ihracata ve istihdama devam eden ve bundan vazgeçmeyen, kısacası ülke yararına elini taşın altına koymaktan çekinmeyen sanayicilerimiz için ne yapılsa azdır. Sizlerin öncülüğünde yapılan binamızın hizmete girmesinden gurur duyduk. Hizmet kalitesi ve kapsamının geliştirilmesi için atılan bu büyük adımı önemsiyor, emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.