Koltuk takımı modellerinde, şıklık her zaman ön planda olması gerektiği düşünülse bile aslında kullanış kriterleri ve koltuğun işlevselliği ve hatta koltuğun neyden yapıldığı bile dekorasyonlar için oldukça önemlidir.

Bu nedenle de yatırımlık olarak düşünmeniz gereken koltuk takımı modellerini seçerken, diğer mobilya modellerine göre çok daha dikkatli ve titiz davranmanız gerekiyor.

Elano Luxury koltuk takımı

Elano Luxury, lüks ve moderni bir araya getirerek üretmiş olduğu koltuk takımı modellerini birinci sınıf işçilik ve birinci sınıf tasarım ile sizlere sunmaktadır.

koltuk-takimi-4

Her zaman müşteri memnuniyetini savunan ve bu alanda çalışmalar gerçekleşleştiren Elano Luxury, konfor alanlarınızı daha şık bir yer haline getirmek için çalışmaktadır.

Luxury mobilya ve luxury dekorasyon fikirleri

Luxury mobilya, lüksün ve modernin bir arada kullanılarak oluşturulduğu mobilya modelleri olarak karşımıza çıkıyor. Konfor alanlarındaki şıklığın daha da modern bir yer haline gelmesi ile oluşturulan luxury dekorasyonlar da, fikir olarak gösterişin ve biraz da klasik detayların birlikte kullanılmasından oluşuyor.

modoko-7

Modoko - Elano Luxury

Elano Luxury, Modoko Mobilyacılar Site’sinde sizlere hizmet vermektedir. Lüks mobilya modellerinin Türkiye’deki en önemli tasarımcısı ve en önemli üreticisi olan Elano Luxury, kişiye özel tasarımları ile kişilere özel iç mimarlık hizmeti vererek dekorasyon projeleri üretmektedir.

elano-luxury-1

Zamansız mobilya modelleri ile Elano Luxury, iç mimarlık hizmeti ve mobilya modelleri ile ilgili sizleri mağazasına beklemektedir. Modoko Elano Luxury mağazasına gelerek alanında uzman iç mimarlardan detaylı bilgi alabilir ve mobilya modellerini daha yakından inceleme fırsatı yakalayabilirsiniz.