Giyim alanında içinde bulunan her dönemin ayrı bir moda anlayışı bulunur. Sürekli değişen trend hareketlerini yakalayabilmek için ünlü giyim markalarının yanı sıra moda bloggerlarını da takip etmek gerekir. 2020-2021 kış sezonu erkek giyim trendleri de yeni bir anlayışı beraberinde getiriyor. Buratti ve Mavi gibi modern giyimi temsil eden öncü markalar, önümüzdeki kış dönemi için ürünlerini sergilemeye başladı.

Mavi ile Kış Sezonunda Kendi Tarzınızı Belirleyin

Her yaş grubuna hitap eden tasarımlarıyla öne çıkan Mavi, uzun yıllardır giyim sektöründe kaliteli giyimin birinci adresi olarak kabul görüyor. İlkbahar ve yaz sezonuna damga vuran ürün gruplarıyla dikkat çeken Mavi, kış sezonunda iddialı tasarımlarını müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Erkek kış kombinleri 2020-2021 döneminde sportif bir giyim trendini beraberinde getiriyor. Mavi sweatshirt modellerindeki baskılı tasarımlar önceki dönemlere göre daha belirgin. Kapüşonlu veya kapüşonsuz seçimlerle şık bir kombin sağlanabilir. Açık mavi tondaki pantolonlarla uyum sağlayabilecek bir potansiyel söz konusu. Yeni dönemin sokak tarzını yansıtabileceği düşünüldüğünde, Mavi pantolon ve sweatshirt kombini çevreye doğru mesajı vermede fayda sağlayacaktır. Sokak tarzı nedeniyle yırtık kot modasının kış döneminde etkisini sürdürebileceği düşünülmelidir.

Mavi kazak modellerini tercih ederek klas bir görünüm yakalayabilmek mümkün hale geliyor. Bloklu kazak modellerinde retro bir hava hâkim. Çizgili kazaklar ise dar kesim olmaları sayesinde vücut yapısının daha net ortaya çıkmasına olanak sağlıyor. V yaka ve bisiklet yaka modellerinde kumaş yapısının kalitesi kış aylarının soğuğuna karşı mutlak bir koruma sağlarken, kot pantolon ve çeşitli aksesuarlarla yapılabilecek şık bir kombine imkân tanıyor.

Kış aylarında palto ve montlar vazgeçilmez giyim ürünleri arasındadır. Soğuğu kesici özelliğe sahip olmaları gerekirken, ayrıca diğer kıyafetleri tamamlayıcı bir rolde olmaları gerekir. Bu sebeple soğuk havalarda giyim tercihi olarak erkek mont modelleri kesinlikle değerlendirilmelidir. Mavi’de aranılan bütün özellikler en ince ayrıntısına kadar mevcut. Kırmızı ve sarı gibi çarpıcı renkleri içeren montlarda “Ben buradayım!” mesajı rahatlıkla verilebilir. Mavi ceket modelleri ise kot ceketlerle kendisini gösterir. Ceketin renk tonuna göre pantolon kombini sağlanabilir. Örneğin; siyah bir kot ceket tercih edildi ise, giyilecek pantolon da siyah olmalıdır. Aynı tonlar yakalandığı zaman bir bütünlük hissi oluşacak, bu hissi içine girilen ortama aktarmak daha kolay olacaktır. Erkek bot tercihleri ise genelde siyah,kahverengi tonları olduğundan ötürü uyumluluk konusunda da sıkıntı yaşanmayacaktır.

Buratti ile Kışın En Şık Halini Keşfedin

Rahat ve cool bir giyim anlayışını hâkim kılmayı başaran Buratti, özellikle genç kuşağın ilgisini çekiyor. Üst yaş grubunda ise gençleşmeye yönelik bir kombin oluşturulabilmesini sağlıyor. Buratti sweatshirt modellerindeki sportif yönü keşfedenler, 2020-2021 kış sezonunda doğru kombinin nasıl şekillenebileceğini kavramaya başlıyor. Kanguru cepli fermuarlı kapüşonlar farklı renk seçeneklerinde bulunabiliyor. Sarı rengin ilgi çeken özelliği sayesinde bu tondaki swertshirtler tercih edilebilir. Gri ve siyah tonlar ise hem cool hem de daha ağır bir imaj yaratmak isteyenler için ideal. Yazılı ve baskılı kapüşonlar, Buratti pantolon modelleri arasında bulunan regular fit kotlarla uyum sağlayacaktır.

Buratti kazak tasarımlarında daha çok balıkçı yakalar ön plana çıkıyor. Bordo, siyah, gri gibi koyu tondaki kazakların siyah kot pantolonlarla kombini yapılabilir. Kazak üzerine kolye detayı düşünülmesi gereken bir diğer kombin. V yaka ve polo modelleri hem sosyal yaşam hem iş yaşamı için tercih edilebilir bir nitelik taşıyor. Bisiklet yaka kazakların yeni kış sezonundaki yeri ayrı olacaktır. Sokak tarzına uygun olması amacıyla yırtık kot ve bere kombini sağlanabilir.

Buratti hırka seçeneklerinde düğmeli v yaka tasarımları fark yaratıyor. Beyaz gömlek üzerine giyilip, chino bir pantolon ile şık bir kombin gerçekleştirilebilir.

Buratti ceket modelleri arasında kotlar öne çıkıyor. Bej tonundaki renk seçimleri yeni trende uygun olacaktır. Kot ceketin içine slim fit uzun kollu t-shirtler giyilebilir. Slim fit ince kazakların da yeri geldiğinde tercih edilebileceği düşünülmelidir. Kot ceketin renk tonuna uygun bir kot pantolonla arzu edilen ahengi yakalamak mümkün hale gelecektir.

Montlar tamamlayıcı giyim ürünleridir. Ayakkabıyı, pantolonu, kazağı doğru bir şekilde tamamlaması gerekir. Buratti mont çeşitleri bu konuda kesin çözümler sunuyor. Slim fit kapüşonlu montlarda renk yelpazesi geniş tutuluyor. Mavi kot pantolon, sarı slim kazak ve lacivert mont kombini ile estetik bir görünüm kazanılabilir. Bere ve atkı detaylarını değerlendirmek gerekir. Sarı renkte kazak giyildiyse aynı tonda bir bere tercihi yapılabilir. Bu sayede cool bir kombin oluşturulabilir.