Mobile Legends, 11 Temmuz 2016'da Moonton firması tarafından geliştirilip yayınlanan mobil MOBA oyunudur. Çevrimiçi beş kişilik iki takımın kendi kulelerini savunurken karşı kuleyi yıkmayı amaçlayan MOBA türünde sevilen mobil oyundur. Çıktığı günden itibaren mobil oyun pazarında kendinden sıkça söz ettirmiş, oyuncularına yıllardır hizmet vermektedir.

Kısaca Mobile Legends Oynayışı

Mobile Legends, cep telefonunuza uygun uygulama mağazanızdan ücretsiz indirerek oynayabileceğiniz oyundur. Oyunu indirip hesabınızı dilediğiniz sosyal medya hesabınızla ilişkilendirdikten sonra eğitim adımlarını geçip oynamaktan başka yapacağınız extra bir adım bulunmuyor. Oyunda oynabileceğiniz altı mod ve harita bulunmaktadır. Bunlardan en çok tercih edilen harita ve mod Rank(Rekabetçi) dir. Bunun yanında çoğu MOBA oyununda görmeye alışık olduğumuz ikinci bir oynayış süresi olarak hızlı ve eğlence odaklı bir map ve oyun modu olan Brawl bulunmaktadır.

Kısaca Mobile Legends Oyun Modları

Rank(Rekabetçi): Rank modu Mobile Legends'in en çok rağbet gören oyun modudur. Bunun sebebi çevrimiçi oyun oynayan oyuncu kitlesinin her zaman rekabete dayalı oyun modlarını tercih etmesinden kaynaklı ve bu modun getirisi olan rütbelerin sıralama odaklı olmasından geliyor. Oyuncular en yüksek rütbeye çıkabilmek için bu oyun modunda uzun süreler Mobile Legends' de vakitlerini geçiriyor.

Brawl: Brawl modu, diğer MOBA türündeki oyunlarda karşılaştığımız gibi rekabetçi moddan oyuncuların yorulduğunda ikinci bir harita olarak çıkıyor. Daha çok eğlence ve hızlı biten oyun süresinden dolayı oyuncuların stres atmak için kullandığı moddur.

Diğer Oyun Modları: Klasik, Yapay Zekaya Karşıi, Özel Oyun, Eğlence Modu gibi oyunda çeşitli modlar bulunmaktadır. Fakat oyuncular en çok Rekabetçi ve Brawl modunda vakit geçirdiği için bu haritalar diğer haritalara nazaran tercih edilmemektedir.

Mobile Legends Elmas Satın Alma İşlemleri

Mobile Legends Elmas, oyunun kendine ait gerçek para ile alınan para birimidir. Oyuncular Mobile Legends Elmas ile oyunda bulunan karakterleri ve karakterlerin kostümlerini, kozmetik görünümlerini satın alabiliyor. Bizlerde sizler için Mobile Legends Elmas en ucuz nereden ve nasıl satın alınır onları araştırdık.

En Ucuz Mobile Legends Elmas Nereden Satın Alınır ?

En ucuz Mobile Legends Elmas, araştırmamız sonucu görüyoruz ki https://www.playsultan.com/ adresinde bulunuyor.

En Ucuz Mobile Legends Elmas Nasıl Satın Alınır ?

https://www.playsultan.com/mobile-legends adresinden dilediğiniz Mobile Legends Elmas ı satın al dedikten sonra Oyun içi İD numaranızı ve 4 haneli server numaranızı sipariş formunda gerekli yerlere doldurduktan sonra Mobile Legends Elmas otomatik olarak bilgilerini vermiş olduğunuz hesabınıza aktarılacaktır.

En Ucuz Mobile Legends Elmas Fiyatları :

Mobile Legends 16 Elmas - 2,89 TL

Mobile Legends 44 Elmas - 7,72 TL

Mobile Legends 88 Elmas - 15,36 TL

Mobile Legends 133 Elmas - 23,17 TL

Mobile Legends 221 Elmas - 38,45 TL

Mobile Legends 494 Elmas - 85,96 TL

Mobile Legends 1041 Elmas - 178,52 TL

Mobile Legends 2645 Elmas - 446,29 TL

Mobile Legends 6146 Elmas - 1020,10 TL