HABERDENİZLİ.COM

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Milletvekili Adayı Mehmet Uz ilçe gezilerine devam ediyor. Mehmet Uz’un son durağı Serinhisar oldu. Köylünün meclisteki  sesi  olacağını ve derdine  çare olacağını ifade eden Uz,  Vatandaşların kendisine yönelik tepkisinden oldukça memnun olduğunu ifade etti. Ziyaretler sırasında  vatandaşların ‘sadece seçim zamanı değil, her zaman halk ile iç içe olan bir siyasetçi’ olduğunu söylemelerinden büyük gurur duyduğunu söyleyen Mehmet Uz,” Vatandaşlarımız bize her zaman herkesten farklı olduğumuzu diğer siyasetçiler gibi sadece seçim zamanlarında gelmediğimi söyleyerek, gerek deve güreşlerinden gerekse Denizlispor’da ki görevlerimden ötürü tanıdıklarını belirttiler. Bu durumlar bizleri gerçek anlamda gururlandırdı. Biz Denizli’miz için bir makam uğruna değil her zaman hizmet etmek için uğraşıyoruz ”dedi. 

“CUMHUR İTTİFAKI TÜRK HALKININ REFAHI İÇİN KURULMUŞTUR” 

Serinhisar ilçesindeki ziyaretlerinde vatandaşların sorunlarını tek tek dinleyen MHP Denizli Milletvekili Uz, kendisinin de köylü ve yörük olduğunu belirterek, “ Köylünün derdinden Yörük olan anlar. Ben içinizden birisi olarak sorunlarınızı biliyorum ve sizlerin mecliste ki sesi olarak bunlara çözümler üretmek istiyorum. MHP varsa sizler için var. Cumhur İttifakında ki birliktelik sizler için tüm Türk halkının refahı için kurulmuş bir birlikteliktir. Hiç şüpheniz olmasın biz Başbuğ Alparslan Türkeş’in mirasını Lider Devlet Bahçeli’nin önderliğinde ileriye taşıyoruz. 49 senedir bu yolda lekelenmedik kirlenmedik bu vatan için savaştık, savaşmaya da devam edeceğiz “ dedi. 



“MHP ve CUMHUR İTTİFAKI BÜYÜK OY FARKI İLE BİRİNCİ OLACAKTIR” 

Serinhisar halkına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden MHP’nin Genç Milletvekili adayı Uz, “ Biz başta ilçe teşkilatımız olmak üzere tüm Serinhisar halkına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Coşku ve atmosfer gerçekten çok güzeldi. İnsanlar şanlı üç hilalli rozetlerimizi bizlerden istemeleri bize gösterdikleri mütevazı ve sıcak yaklaşımlar bizleri halkımıza hizmet uğruna çıktığımız bu yolda güç verdi. Bu durum ise bizlerde Serinhisar İlçemizden yüksek bir oy beklentisi oluşturdu. İnanıyoruz ki 24 Haziran seçimlerinde MHP ve Cumhur İttifakı buradan büyük bir oy farkı ile birinci olacaktır. Bu konuda Serinhisar’lı vatandaşlarıma güvenim tam “ şeklinde konuştu.