HABERDENİZLİ.COM

Çamlık Caddesinde esnafları ziyaret ettikten sonra Çamlık Parkında bulunan vatandaşlarla bir araya gelerek Milletvekili seçildiğinde yapacaklarını anlattı. Yaklaşık 40 günlük süreçte hızla seçim çalışmalarını yürüten ve Denizli’de her kesime, her noktaya ulaşan Uz, “40 günlük süreçte yüz binlerce vatandaşımızla bir araya geldik. Vatandaşlarımızla konuştuk, dertlerini dinledik.

Kimse unutmasın ki, bu Yörük çocuğu Mehmet Uz, Denizli’nin öz evladıdır. Denizlimin yüzünün gülmesi, dertlerinin, sıkıntılarının bir an önce çözülmesi benim en büyük arzumdur. Biz Denizli sevdası uğruna bu yoldayız. Denizlimizin sorunları benim sorunlarımdır. Kimsenin şüphesi olmasın ki, bu şehrin evladı olarak herkesin sorunları ile teker teker uğraşacak, herkesin derdine derman olacağım” dedi.
Milletvekili olduğundaki vaatlerini açıklayan MHP’nin Milletvekili Adayı Mehmet Uz, “Allahın izni ve Denizlimin takdiri ile meclise girdiğimde ilk olarak liman bölgesinden tren hattının geçmesi konusunu çözülecek. İhracat konusunda esnafımız Denizli’mizin sınır bölgesinde merkeze kilometrelerce uzakta olan limanda ulaşım sorunları ve aksaklıklar oluşabiliyor. Bu konuda liman bölgesinden de tren hattının da geçmesi ulaşımı kolaylaştıracaktır. Sarayköy ve Buldan bölgelerimizi kalkındırmak adına 2 senelik yapılacak olan fakülte yerine 4 yıllık sözünü aldık. 4 yıllık bölümlerinde yer alacağı turizm fakültesi, vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda Sarayköy ve Buldan bölgesine inşa edilecek. Yine aynı bölgeye bölgede çiftçilik ve tarımın yaygın olması sebebiyle su göletleri yapılacak. Son olarak şehrimizin markası olan Denizlispor için daha modern bir stada kavuşması sağlanacak. Denizlispor’un 2nci başkanı olarak hem beni hem de Denizlispor taraftarlarını gururlandıracaktır” açıklamalarında bulundu.