HABERDENİZLİ.COM

Milliyetçi Hareket Partisi ve Adalet Kalkınma Partisi’nin seçim ittifakına yönelik Başbakan Binali Yıldırım ve MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin imzaları ile verilen ortak kanun teklifinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sunulmasının ardından açıklamalarda bulunan MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Av. Yurdahan Özhan, Bu ittifak yerli ve milli duruşun simgesidir” dedi.

“BU İTTİFAK YERLİ VE MİLLİ DURUŞUN SİMGESİ”

Bu birliktelikten çekinen bir kesimin olduğuna dikkat çeken Özhan, “Fitne sokmaya devam etsinler. Bu kanunla gelecek ittifak, AK Parti ya da MHP‘nin çıkarları doğrultusunda yapılmış bir ittifak değildir. Bu ittifak yerli ve milli duruşun bir simgesi, milletimizin her türlü çıkarlarını benimseyeceğimiz bir politika yoludur. Bu yolda her zaman partimizin ve liderimizin emrindeyiz. Bu ittifak vatana ve millete hayırlı olsun” dedi.

“BİZLER DIŞ MİHRAKLARIN KORKTUĞU ÜLKÜCÜLERİZ”

MHP ve ülkücülerin üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye devam edeceğini anlatan Özhan, “Bizler her zaman devletin bekası için ne gerekiyorsa, millet için ne yapılması elzemse bunların savaşını veren, dış mihrakların korktuğu, ülküsü yolunda son damla kana kadar savaşacak ülkücüleriz. Üstüne çamur sıçramamış MHP ve ülkücüler, ülkesi ve milleti için nefer olup yapılması gerekenleri her zaman yapmaya devam edecektir” dedi.