1 Kasım 2015'te yapılacak olan milletvekili genel seçimlerine az bir zaman kala adaylar seçim çalışmalarını hızlandırırken MHP Adayı Mehmet Uz, Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde basınla bir araya gelerek tanışma toplantısı düzenledi. MHP adayı Uz, İlçelerde ayak basılmadık yer bırakmayacaklarını belirtirken Milliyetçi Hareket Partisi duyduğu bağlılığı dile getirmek için MHP'nin askeri olduğunu söyledi.

MHP'nin 3. sıra Adayı Mehmet Uz, genç olmanın avantajıyla MHP'ye ayrı bir hava katarken adayla birlikte partide genç nüfus artmaya başladı. MHP gençleşiyor mu sorularına akıllara geldi. Uz, Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde tanışma toplantısı yaparak kendini tanıttı. 38 yaşında olan Uz, 4 kız çocuğu babası. Ülkesine ve Milletine hizmet etmek için siyasete atıldığını vurgulayan Uz, Listede 3. sırada olduğunu sıralamanın onun için bir önemi olmadığını söyledi. 7. sırada olsa bile seçim çalışmalarına aynı hızla devam edeceğini sözlerine ekleyen Uz, "Sarayköylüyüm fakat her ilçe benim önemli. Bütün İlçelerde ayak basmadığım yer kalmayacak. 20 kişilik bir ekiple partinin programıyla seçim çalışmalarını anlatıyoruz" dedi.
GENÇ OLDUĞUM İÇİN TEBRİK ALIYORUM
Genç olduğu için tebrik aldığını belirten Aday Uz, "Ben bunu adım olarak görüyorum. Öncelikle amacım kendimi insanlara tanıtmak daha sonra MHP'nin bütün ilkelerini anlatacağım. İnsanların MHP'ye oy vereceklerini düşünüyorum. Türkiye'nin en büyük sorununun terör. Terör sorunun gündemimizden düşmüyor. Canlarımız şehit oluyor. İlk hedefimiz terörü bitirmek olacaktır. Türkiye'nin diğer sorunu ise Ekonomidir gençlerimiz işsiz. Bu sorunu da çözüm bulacağız" dedi.