Siyasi partiler 24 Haziran'da yapılacak seçim için milletvekili adaylarını YSK'ye bildirdi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 2. sıradan Mehmet Uz'u aday gösterdi. Vatandaşın karşısına geçip seçim çalışmalarına başlayan MHP Denizli Milletvekili Adayı Mehmet Uz, önceki yerel seçimlerde Pamukkale Belediye Başkan Adayı olan Ümit Bahtiyar ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri ile ilgili görüş alış verişinde bulunan ikili, birlikte MHP’nin ve Cumhur İttifakının başarısı için el sıkıştılar. Bahtiyar, Genç Milletvekili Adayı Mehmet Uz’un Denizli için, Türkiye için bir şans olduğunu belirterek, “MHP Milletvekili Adayımız Mehmet Uz’un, Denizli için şimdiye kadar yaptıklarını herkes biliyor. Çalışkanlığı, enerjisi, vatan millet aşkı yüksek olan bir kardeşimiz. Milletvekili olarak Ankara’da Denizli için çok güzel çalışmalar yapacağına inanıyorum. Deve güreşi organizasyonları, Denizlispor’daki başarılı çalışmalarını takdir etmemek mümkün değil. Aynı çalışkanlığı Denizli için de, ülkemiz için de yapacağını bildiğim için sonuna kadar destekliyorum. Denizli halkını genç kardeşimize sahip çıkmaya davet ediyorum” dedi. 

MHP’nin sevilen ismi Ümit Bahtiyar’ı ziyaret etmekten çok mutlu olduğunu dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Mehmet Uz, Ümit Bahtiyar’ın güzel düşünceleri için kendisine teşekkür etti.