HABERDENİZLİ.COM

Partisinin düzenlediği iftar yemeğine katılan Milletvekili Adayı Mehmet Uz,  Buldan’daki coşkudan memnun olduklarını belirterek, “Buldan kararını çoktan vermiş. Bu coşku MHP’nin zafer yolunda attığı emin adımlardır” dedi.

Genç Milletvekili Adayı Mehmet Uz, Buldan İlçe Teşkilatının düzenlediği iftar programına katılarak, Buldan hakkında değerlendirmelerde bulundu. Mehteran ekibinin gösterisi geceye damga vururken, İyi Parti’den istifa eden 3 kişinin ise MHP’ye geçmeleri de alanda büyük coşku yarattı.

İYİ PARTİ’DEN MHP’YE 3 KİŞİ

Kuran-ı Kerim tecvidinin okunması ile başlayan organizasyonda daha sonra mehteran ekibi sahne aldı. Yüzlerce kişiyi buluşturan iftar yemeğinde 3 kişinin İyi Parti’den istifa ederek MHP’ye kayıt olmasını değerlendiren MHP Milletvekili Adayı Mehmet Uz ,” Kardeşlerimiz doğruyu görerek kirli oyunlara kapılmamış, ipsize sapsıza taviz vermeyerek dik duruşlarıyla MHP saflarında yerlerini almaya başlamışlardır. Bu kararı aldıkları ve içimizden biri oldukları için kendilerine teşekkür ediyor bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

“BULDAN’DAN REKOR OY”

MHP’nin Buldan’da rekor bir oy alacağını belirten Uz , “ Buldan’da yaşanan bu coşku MHP’nin zafer yolunda attığı emin adımlardır. Biz burada bu atmosferi yaşadık inanıyoruz ki Buldan’da rekor bir oy alacağız. Biz Denizli için varız herkesin içi rahat olsun onların içinden birisi olarak onların Ankara’da sesi olacağım” dedi.