HABERDENİZLİ.COM

Seçime günler kala çalışmalarına hızla devam eden MHP’nin genç milletvekili adayı Mehmet Uz, seçim çalışmalarına Denizli merkezde devam etti. Esnafları ziyaret eden Uz, seçim beyannamelerini okuyan kişilerin tercihlerinin MHP’den yana olduğunu söyledi.

HER KESİMİN SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ

Seçim beyannamelerinin her kesime hitap ettiğini ve bu kişilerin sorunlarına kesim çözümler ürettiğini savunan Uz,” Yaşı cinsiyeti fark etmeksizin herkesin sorunlarını çözecek beyannameyi tüm vatandaşlarımızın huzurunda Genel Başkanımız Devlet Bahçeli açıkladı. Öğrenciden memura yaşlıdan işsize kadar birçok sorunu ele aldık. Partimiz ülke genelinin sorunlarını çözerken, güzel memleketimiz sevdamız Denizlimizin sorunlarına da biz vekillik yapacağız ve bu sorunları çözeceğiz ”dedi.

MHP BU ÜLKENİN ÇİMENTOSUDUR

Amaçlarının koltuk ya da makam olmadığına değinen Uz,” Biz memleketimizin her zaman zor zamanlarında arkasında durduk. MHP bu ülkenin çimentosudur. MHP ne kadar çok kişi ile meclise giderse ülkenin her zaman temelinde güçle duran bir zemin olacaktır. Bizlerde MHP’nin milletvekilleri olarak bu zemini güçle ayakta tutacak insanlarız. Bizim derdimiz ne makam ne koltuk bizim vatandaşlarımız huzura kavuşsun refahı yakalasın biz en yüksek mevkiiye yükselmiş kadar oluruz. Ülkemizi bu kademeye yükseltecek tek parti MHP’dir ve içinde bulunduğu  Cumhur İttifakıdır”dedi.