HABERDENİZLİ.COM

Merkezefendi Belediyesi Çocuk Şenliği bugün gerçekleştirilen kortej yürüyüşü ile başladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesindeki şenlikler yarın (21 Nisan Pazar günü) saat 15.00-18.00 arasında Koşu Yolu girişirdeki MKM önünde sürecek. 

Merkezefendi Belediyesi önünden Bayram Yeri Meydanı’na kadar gerçekleştirilen yürüyüşe, Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekilleri Kazım Arslan ve Teoman Sancar, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, çocuklar ve vatandaşlar katıldı. 

ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMADI
Yürüyüş sonunda kalabalığa seslenen Başkan Doğan, şehit haberinden duyduğu üzüntüyü dile getirerek konuşmasına başladı. “Güne acı bir haberle başladık. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Türkiye-Irak sınır hattında sürdürdüğü operasyonlarda maalesef 4 askerimiz şehit oldu, 6 askerimiz de yaralandı” sözleriyle acısını dile getiren Doğan “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, sevenlerine sabır diliyoruz. Yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz” dedi.

Şölen 21 Nisan Pazar Günü MKM Önünde

“BİZİM İÇİN BÜYÜK ÖNEM ARZ EDEN BİR BAYRAM”
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan konuşmasına, “Önümüzde bizim için büyük önem arz eden bir bayramımız var. 23 Nisan 1920 tarihi, Türk millet için büyük önem taşımaktadır. Büyük kurtuluş mücadelesinden sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılısıyla birlikte Türk milleti, bağımsızlığa olan inancı sayesinde inanılmaz bir mücadele örneği sergilemiştir. Milli Kurtuluş Savaşımızı zaferle taçlandıran ve Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran, kaynağını, gücünü halktan alan, başkanlığını Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yaptığı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 99.yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayacağız” şeklinde devam etti.

Şölen 21 Nisan Pazar Günü MKM Önünde

“23 NİSAN COŞKUSUNU HEP BİRLİKTE YAŞAMAK VE KUTLAMAK İSTİYORUZ”
Başkan Doğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın hep birlikte ve neşeyle kutlanması gerektiğini belirterek, “Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan gününü çocuklara bayram ilan ederek dünyada eşi ve benzeri olmayan bir geleneğe imza atmıştır. 23 Nisan’ı çocuklarımıza armağan etmiştir. 23 Nisan dendiğinde ilk aklımıza gelen, gülüşleriyle sokaklarda koşturan çocuklarımızdır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği bu kutlu bayramı hep birlikte gülerek, eğlenerek neşeyle yaşamalıyız. Bu sebeple yarın Merkezefendi Kültür Merkezi’nde yapacağımız şenliğe tüm çocuklarımızı ve Denizlili hemşerilerimizi davet ediyorum. Şenliğimizde çocuklarımız için birçok aktivitelerimiz olacak. 23 Nisan coşkusunu hep birlikte yaşamak ve kutlamak istiyoruz. Çocukların güldüğü, neşeyle oynadığı özgür bir Türkiye Cumhuriyeti için hep birlikte el ele yarın 23 Nisan Şenliğimize davet ediyorum” dedi.

Merkezefendi Belediyesi Çocuk Şenliği, 21 Nisan Pazar günü saat 15.00 ile 18.00 arasında Merkezefendi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Şölen 21 Nisan Pazar Günü MKM Önünde