HABERDENİZLİ.COM

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Denizlimiz satrançta Türkiye genelinde ilk 5te yer alıyor. Merkezefendimizde de bu sporu daha da geliştirmek istiyoruz. Çocuklarımızın robotik kodlama, resim, el becerilerini geliştireceği yeni atölyeler kurmak istiyoruz” dedi.

Merkezefendi Belediyesi ELO ve Minikler Satranç Yaz Kupası Turnuvası düzenledi. Turnuvada dereceye giren sporcular için ödül töreni gerçekleştirildi. Denizli’nin satrançta Türkiye’de ilk 5’te yer aldığını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak bir turnuva gerçekleştirdik. İlimiz genelinde 7 bine yakın satrançta sporcumuz bulunuyor. 2019 yılı itibarıyla da 19 kişiyi il temsilciliğimize gönderdik. Denizlimiz satrançta Türkiye genelinde ilk 5te yer alıyor. Merkezefendimizde de bu sporu daha da geliştirmek istiyoruz. Türkiye Satranç Federasyonu Denizli İl Temsilciliği ile yaptığımız bu etkinliğimiz gibi önümüzdeki süreçte nice etkinlikler yapılacak. Minikler klasmanında 160’a yakın minik sporcularımız yarıştı. Ben onlara ve ailelerine teşekkür ediyorum. Çocuklarınızı desteklediğiniz için sizleri kutluyorum. Her çocuğumuza çeşitli hediyelerimiz olacak. Turnuvanın En İyi Kadın Sporcularına ve dereceye giren sporculara ödüller vereceğiz” diye konuştu.

Satranç Turnuvasında Ödüller Sahiplerini Buldu

Başkan Doğan, “Selçukbey Spor Kompleksimiz ’de birçok branşta yaz spor okullarımız, yaz spor etkinliklerimiz devam ediyor. Yeni etkinliklerimizin müjdesini vermek istiyorum. Farklı mahallelerimizde yerlerimiz olacak. Özellikle çocuklarımızın robotik kodlama, resim, el becerilerini geliştireceği yeni atölyeler kurmak istiyoruz. Sizden gelen desteklerle bizim yapacağımız projelerle birlikte Merkezefendimizde daha nice güzel etkinliklerde sizlerle birlikte olacağız. Değerli vaktinizi bize ayırdığınız için çok teşekkür ediyorum. Dereceye giren çocuklarımızı, yarışmacılarımızı tebrik ediyorum. Sizlere de katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi. Türkiye Satranç Federasyonu Denizli İl Temsilcisi Ayşegül Akdeniz ise, “Bundan sonra Belediye Başkanımız Sayın Şeniz Doğan ile birlikte projelerimiz, daha büyük organizasyonlarla devam edecek. Çok güzel bir turnuva başlamış oldu. Bundan sonra da devam edeceği inancıyla federasyonumuz adına Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a ve herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Satranç Turnuvasında Ödüller Sahiplerini Buldu

ÖDÜLLENDİRİLDİLER

Merkezefendi Belediyesi ELO Satranç Yaz Kupası’nda açık kategoride birinci Mert Ali Kayan Bin TL’lik Hummel hediye çeki, ikinci Furkan Bakan 500 TL’lik Hummel hediye çeki ve üçüncü Umut Can Çetinkaya 250 TL’lik Hummel hediye çeki kazandı. Gülin Dönmez ile Gözde Aleyna İlci ise En İyi Kadın Sporcu ödülünü aldılar. Dereceye giren sporcuların ödüllerini Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun ve Türkiye Satranç Federasyonu Denizli İl Temsilcisi Ayşegül Akdeniz verdi. Başkan Doğan, turnuvada görev alan hakemlere de plaket verdi. Turnuvaya katılan tüm minik sporculara da madalya ve hediye çantası verildi.

Törene CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker,  Merkezefendi Belediye Meclis Üyeleri ile sporcular ve veliler katıldı.

Satranç Turnuvasında Ödüller Sahiplerini Buldu

Satranç Turnuvasında Ödüller Sahiplerini Buldu

Satranç Turnuvasında Ödüller Sahiplerini Buldu