BAŞKAN SUBAŞIOĞLU “SAĞLIKLI KENTİN MERKEZİ MERKEZEFENDİ”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Ahmet Nuri Özsoy Ortaokulu’nda öğrencilere ‘Sağlıklı kent Merkezefendi’ yazılı tişörtler hediye etti.  Başkan Subaşıoğlu, açıklamasında “Geçen sene ‘Merkezefendi ile büyüyoruz’ konsepti çerçevesinde tişörtlerimizi süslemiştik. Çünkü Merkezefendimiz yeni kurulmuş bir ilçeydi. Bu sene ise artık anlayışımızı farklılaştırdık. Sağlıklı kentin merkezi Merkezefendi’ dedik” ifadelerine yer verdi.Subaşıoğlu ardından da Merkezefendi’nin sağlıklı kent olmasını sağlayan projeleri anlattı.





Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçede sağlığa yönelikyaptığı çalışmalar sürerken Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu,  da Ahmet Nuri Özsoy Ortaokulu’nda öğrencilere ‘Sağlıklı Kent Merkezefendi’ yazılı tişörtler hediye etti. Başkan Subaşıoğlu, geçen yıl yeni kurulan bir belediye olarak ‘Merkezefendi ile büyüyoruz’ konseptinin kullanıldığını, ama bu yıl yeni bir anlayışın daha benimsendiğini kaydetti. Yeni anlayışta Merkezefendi için ‘Sağlıklı kentin merkezi Merkezefendi’ ifadelerini kullanan Başkan Subaşıoğlu, 2016 yılında bu çerçevede tişört hediye edileceğini söyledi. Başkan Subaşıoğlu, “Geçen yılMerkezefendimizde başlattığımız anaokulu, ilkokul ve ortaokulda okuyan 55 bin öğrencimize tişört hediye etme projemizin bu sene ikincisini gerçekleştiriyoruz. Geçen sene ‘Merkezefendi ile büyüyoruz’ konsepti çerçevesinde tişörtlerimizi süslemiştik. Çünkü Merkezefendimiz yeni kurulmuş bir ilçeydi. Bu sene ise artık anlayışımızı farklılaştırdık. Sağlıklı kentin Merkezi Merkezefendi’ dedik. Onun için siz değerli çocuklarımıza sağlıklı kent Merkezefendi olarak 55 bin tişört dağıtacağız” diye konuştu.





SAĞLIKLI KENT OLUŞUNUN ALTINDA BU PROJELERİN İMZASI VAR

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu açıklamasının devamında da “Sağlıklı kent Merkezefendiderken aslında bununda içini dolduruyoruz. Öğrencilerimize bisikletler dağıtıyoruz. Yaz aylarında 12 ayrı okula havuz getirerek öğrencilerimize yüzme imkânı sağlayacağız. Okullarımıza halı sahalar kazandırıyoruz. Yine okullarımızın basketbol potalarını yapıyoruz. Önümüzdeki zaman içerisinde sağlıklı kent olma yolunda önemli bir adım olan bisiklet yollarını da bitireceğiz. 24 Nisan’ da büyük bir yürüyüş gerçekleştirmiştik. İnşallah Merkezefendi, sağlığın, mutluluğun ve kardeşliğin merkezi olmaya devam edecek” dedi. Konuşmasının ardından Başkan Subaşıoğlu öğrencilerle sohbet ederek vakit geçirdi.

Zekican Şenkaya