Havaların ısınmasıyla birlikte ilçe sınırları içinde asfalt çalışmalarını ağırlık veren Merkezefendi Belediyesi; Sümer, Zafer ve Eskihisar mahallelerinde yoğun çalışıyor. Bölgeye toplam 125 bin metrekare asfalt atan Merkezefendi Belediyesi 2. 5 milyon TL’lik yatırıma imza attı.

İzmir ile Ankara asfalt birbirine bağlanacak

Merkezefendi Belediyesi, Üçgen Kavşağı’nda yapılacak olan proje çalışması nedeniyle İzmir istikametinden Ankara istikametine gidecek olan araçlara yönelik alternatif yol çalışması da yaptı. Sümer Mahallesi 2290 sokakta düzenleme yapan Merkezefendi Belediyesi, 35 metre genişliğinde 2 kilometre uzunluğunda yol kazandırdı.   

Başkan Subaşıoğlu,”Merkezefendi için çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor” İlçe genelinde çok yoğun bir yapılaşmanın olduğunu belirten Belediye Başkan Subaşıoğlu, böylece yol açım, alt yapı ve asfaltlama çalışmalarının da aralıksız devam ettiğini söyledi.
Subaşıoğlu, ” Merkezefendi’yi cazibe merkezi haline getiren sosyal projelerimizin yanı sıra üst yapı çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz. Ekiplerimiz, ilçe genelinde belirlenen programlar dâhilinde cadde ve sokaklardaki asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Alternatif yolumuzla da sürücülerimiz rahat edecek. Hedefimiz daha rahat daha güzel daha yaşanabilir Merkezefendi’yi inşa etmek “ dedi.