Merkezefendi Belediyesi, şimdi Denizlili vatandaşların demokrasi nöbetlerinde çektiği en güzel fotoğraflardan oluşan bir sergi açacak. FETÖ tarafından 15 Temmuz gecesi, Türkiye’nin milli iradesine gerçekleştirilmek istenen darbe girişimi,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘meydanlara çıkın’ çağrısı üzerine, milletin meydanlara çıkmasıyla geri püskürtüldü. 15 Temmuz gecesinden 10 Ağustos’a kadar, gündüz işe giden milyonlar, gece de sabaha kadar demokrasi nöbeti tuttu. 

Merkezefendi Belediyesi bu çerçevede örnek bir çalışmaya imza attı. Belediye tarafından demokrasi nöbetinde ve darbe girişimi günü yaşananlara yönelik tarihe tanıklık eden fotoğraflardan sergi açılacak. Demokrasi nöbetine katılanlardan gelecek en özel kareler bu sergide bir araya getirilecek. Fotoğraf göndermek isteyen Denizlililer,Merkezefendi Belediyesi’nin kurumsal Facebook ve Twitter adresinden fotoğraflarını yollayabilecek. Fotoğraflar, göndericilerin isimleriyle birlikte sergilenecek.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “15 Temmuz gecesinde ülkemizin milli iradesine FETÖ tarafından bir darbe girişimi yapılmak istendi. Ama Yüce Türk Milleti, milli iradesine sahip çıkarak, bu girişimi geri püskürttü. ‘Darbeye hayır’ dedi. Hep birlikte 15 Temmuz gecesinden itibarengece boyunca hergün demokrasimiz için nöbet tuttuk. Şimdi de Merkezefendi Belediyesi olarak bu nöbetlerde çekilen en güzel fotoğraflarından bir sergi açacağız. Tüm vatandaşlarımızın çektiklerini en güzel fotoğraf karelerini göndererek sergimize katkı sunmalarını istiyoruz” dedi.