HABERDENİZLİ.COM

Denizli’de 31 Mart yerel seçiminde CHP’nin Merkezefendi Belediye Başkan adayı olan Şeniz Süzek Doğan, seçim ofisini açtı. Çok sayıda kişinin katıldığı açılış, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

CHP Merkezefendi Belediye Başkan adayı Şeniz Süzek Doğan’ın seçim ofisi açıldı. Merkezefendi Mahallesi Fevzi Çakmak Bulvarı üzerinde bulunan seçim ofisinin açılışına CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ümit Bahtiyar, İl Başkanı Mahir Akbaba, Pamukkale Belediye Başkan adayı Ahmet Divarcı, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, partililer ve çok sayıda davetli katıldı.

Alanı dolduran kalabalığa seslenen Doğan, 31 Mart akşamı Merkezefendililerin yüzünü güldüreceklerini söyledi. Türkiye’de 40 milyonun üzerinde kadının bulunduğunu ifade eden Doğan, “Bu kadınlardan sadece 119’u belediye başkanı olabilmiş. Maalesef çok düşük bir rakam. 40 yaşındaki Şeniz kardeşinizin de belediye başkanı olmasını istiyor musunuz.

MERKEZEFENDİ ŞEFFAF BİR ANLAYIŞLA YÖNETİLECEK

Birlikte, el ele, omuz omuza, gönül gönüle çalışacağım. Özellikle sosyal projelerimiz sayesinde bir anne şefkatiyle tüm hemşehrilerimi kucaklayacağım. Yapısal projelerimizle Merkezefendimiz vizyon geçirmiş olacak. asla ayrımcılık, ötekileştirme, yandaşlık ve kayırmacılık olmayacak. Merkezefendi Belediyesi şeffaf bir şekilde yönetilecek. Merkezefendi Belediyesi ortak akıl ile yönetilecek” dedi.

Konuşmaların ardından Doğan’ın seçim ofisi açıldı.