HABERDENİZLİ.COM

Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı antrenman sonrası Ay-Yıldızlı bayrağımızı açarak kutladı. Cuma günü saat 18:00’de deplasmanda oynayacağı Bornova maçının hazırlıklarını tüm hızıyla devam eden temsilcimizde Gökhan Yazıcıoğlu’nun sakatlığı devam ediyor. Başkan Veli Deveciler, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yıl dönümünü kutlayarak şunları söyledi. 

Deveciler, “Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları; milletimizin bağımsızlığını İstiklal Savaşı'nda tüm zorluklara karşı, inanç ve kararlılıkla verdikleri destansı mücadele ile kazandılar. Ülkemizin ve ulusumuzun geleceğini, 29 Ekim 1923'te kurdukları Türkiye Cumhuriyeti ile teminat altına alarak genç nesillere emanet ettiler. Ulu Önder Atatürk'ün gösterdiği yolda; milli birlik ve beraberliğimizin en büyük güvencesi, Cumhuriyetimize sahip çıkmanın onurunu yaşıyor, aziz Türk Milleti'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükran, saygı ve rahmetle anıyoruz” dedi. 

Öte yandan Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı’nın Ukraynalı oyuncu Mishula ve Amerikalı oyuncu DaVonte Lacy’de ellerine Türk bayraklarını alarak Cumhuriyemizin kuruluş yıl dönümünü kutladılar.