Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bulunan Ak Parti Merkezefendi Teşkilatı; çalışmalarının karşılığını 19 ilçe arasında gösterdiği başarı ile aldı. İlçe başkanı Yücel Güngör, başarısının ödülünü il başkanı Necip Filiz’den aldı.
Ak Parti Merkezefendi ilçe Başkanı Yücel Güngör, "Biz Bir Aileyiz. Bu ödül tüm teşkilatımıza aittir. Başta; Yönetim kurulu üyelerime, Kadın Kolları Başkanım Adalet Gökçe ve yönetimine, Gençlik Kolları Başkanım Hüseyin Güleç ve yönetimine, Belediye Meclis üyelerimize, Mahalle başkanlarıma, Sandık Başkanlarıma ve Tüm Ak Parti Merkezefendi üyelerimize bizimle birlikte gösterdikleri üstün gayretleri nedeniyle  teşekkürler ediyorum.” dedi..
Ak Parti Merkezefendi ilçe başkanı Yücel Güngör, “Teşkilatımız,  Referanduma da aynı kararlılıkla birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde samimiyetle çalışmalarına devam edecektir. Tempoyu düşürmek yok. Başarı kolay elde edilmiyor. Türkiye Cumhuriyetini 2023 hedeflerine ulaştırmak için bize durmak, dinlenmek yok.” dedi.

Birincilik plaketini il Başkanı Necip Filiz’in elinden alan Yücel Güngör’ü aynı zamanda Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan da tebrik ederek, başarılar diledi.