HABERDENİZLİ.COM

Merkezefendi Belediyesi Basket’in; 2.13’lük yeni transferi Jerome Jordan, sağlık testlerinden geçti. Denizli'de Özel bir Hastanesi’nde bir dizi sağlık kontrollerinden geçirilen Jordan’ın sempatik tavırlarıyla dikkat çekti. İlk olarak kan veren Jordan ardından kardiyolojik muayene, EKG, solunum fonksiyonu, efor testi, akciğer, kan ve idrar tahlilinden geçti.  2.13’lük dev ilgili bölümlerde uzman hekimler tarafından muayene edildi. Oyuncunun sağlık durumunda herhangi bir bulguya rastlanmadı.

Sağlık kontrollerinin ardından açıklamalarda bulunan Jerome Jordan, “Denizli’ye geldiğim için mutluyum. Elimden geldiğince takıma katkı vermeye çalışacağım. Bunun için buradayım” dedi. Türkiye’de ve Denizli’de bir basketbol çevresinin olmadığını ifade eden Jordan, gelmeden önce Denizli’yi internetten araştırdığını ve olumlu görüşler elde ettiğini söyledi.
Şampiyonluk içinde sözler sarf eden Jordan,  “Takımla birlikte çalışmalara başladıktan sonra, onlarla uyumumu ve yapabileceklerimi gördükten sonra bunun hakkında net konuşabilirim. Ama iyi bir oyun çıkarmak istiyorum” dedi.
Taraftarlara da mesaj gönderen deneyimli pivot, “Kazanabildiğimiz kadar maç kazanıp şampiyon olmak istiyoruz. Taraftarlar arkamızda dursunlar ve desteklerini esirgemesinler” diye konuştu. Kariyerinde NBA'de Knicks ve Nets formalarını da giyen Jamaikalı pivot Jerome Jordan sırasıyla Slovenya, Filipinler, Çin, İtalya ve İspanya liglerinde de forma giymişti.,