Denizli’nin Merkezfendi ilçesinde yaşayan Hüsamettin Kesikbaş ve Safiye Kesikbaş çifti 2016 yılının Eylül ayında dün evine girdi. Ancak organize edilen düğün, yağmur ve aşırı rüzgar nedeniyle iptal edilerek salona alındı. Düğün bu şekilde tamamlandı. Hüsamettin Kesikbaş, eşi üzülmesin diye arkadaşları ve yakınlarıyla konuşup tekrar düğün yapmaya karar verdi ve düğün salonu tuttu. Kesikbaş, eşine ise fotoğraf çekimine gideceklerini söyledi. Parkta fotoğraf çektirdikten sonra Kesikbaş, eşini, seni biraz dolaştıracağım diyerek, düğün salonuna getirdi. Salona gelince mutluluktan ne yapacağını bilemeyen Safiye Kesikbaş, eşine sarılarak teşekkür etti. İkinci kez düğün yaparak dünya evine giren genç çiftler, davetlilerin alkışları arasında eğlendiler.
Damat Hüsamettin Kesikbaş, “Geçen sene düğünümüz yağmurdan dolayı yarım kalmıştı. Eşim bu duruma çok üzülüyordu. Ben de eşim çok üzüldüğü için ona böyle bir sürpriz hazırlamak istedim. Birkaç haftadır, dış çekim yapacağımızı zannediyor. Dış çekim için kuaföre gitti. Gelinlik giydi. Ben de eşe dosta dost akrabalara haber verdim. Dış çekimimizi gerçekleştirdik, ne tesadüftür ki yolda araç bozuldu, kız almadaki araba yine geldi, gelin arabası olarak kullandık. Eşim mutlu olmuştur, ona sürpriz yapmaktan mutluyum. Sürpriz yapacağımı tahmin etmiş ama düğüne gelince çok şaşırdı. Benim mutluluğundan çok onun mutluluğu önemli. Eşim mutlu olsun diye yaptım ” dedi
Kendisine yapılan sürpriz düğünü tahmin edemediğini belirten gelin Safiye Kesikbaş ise “Çok mutluyum çok şaşkınım, teşekkür ederim herkese. Fotoğraf çekimi vardı, öyle biliyordum. Ben küçük kutlama olacağı sandım ama düğün oldu, çok mutluyum. Başka ne hissedebilir ki insan, kafamdaki takıntı da gitti” dedi.