HABERDENİZLİ.COM

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, seçim gezileri kapsamında konuk olduğu DTO Meclis Toplantısı’nda üyelerden tam not aldı. Denizli’nin en büyük ekonomik yapısı olan Denizli Ticaret Odası Meclis üyeleriyle, toplantıda bir araya gelen Doğan, Merkezefendi’ye yönelik hayallerinden, kendisinden ve projelerinden bahsetti.

SİYASETTEN DEĞİL HİZMETTEN BAHSETTİ
1 Nisan sabahından itibaren Merkezefendi Belediyesi’nin kimseyi ayrıştırmadan herkese hizmet etmek, tüm gönüllere dokunmak için çabalayacağını dile getiren Doğan, herkese eşit ve adil hismet yapılacağının altını çizdi. CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker ile birlikte katıldığı tolantıda kendinden emin, iddialı ve kararlı bir duruş sergileyen Doğan’ın herkesi kucaklayıcı üslubu dikkat çekti. Varlıker yerel seçim yarışında tarafsız bir hizmet yarışında olduklarını anlatmak adına, söz almadı.

ÜRETEN BİR MERKEZEFENDİ
Üreten bir Merkezefendi vurgusu yapan Doğan, "Üreten bir Merkezefendi yaratmak için yola çıktık. Ekonomik sorunlarımızın ortadan kalkması için üretmemiz gerektiğinin farkındayız. Her birlikte el ele vererek Merkezefendi Belediyesi'ni üreten bir vizyon ilçe haline getireceğiz" dedi.

GENÇ İSTİHDAMINI ARTTIRACAĞIZ!
"Özellikle işsizlik kanayan yaramız haline geldi. Gençler iş bulamıyor, işveren ise eleman”
diyen CHP Adayı Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak genç istihdamının artacağız. Sanayicimiz ve iş dünyamız ile el ele vererek ve birlikte hareket ederek sorunlarımıza çözümleyeceğiz" dedi.

OTOPARKLAR YETERSİZ!
Meclis üyelerininin sorularını da yanıtlayan Doğan,  otopark sorunu sorusuna verdiği yanıtta, "Denizli'nin bitmeyen bir park sorunu var. Vergiler alınıyor; fakat otoparklar yetersiz kalıyor. Bu duruma çözümlerimiz elbette olacak. Ama öncelikle vatandaşları toplu taşıma araçlarına yönlendirmeliyiz. Hepimiz iş dünyasının hareketinin içerisinde bir yerlere yetişme derdindeyiz. Bizler örnek olalım ki, vatandaşlarımızda toplu taşımalara yönlensin" dedi.

KONUŞMASIYLA ALKIŞ ALDI
Merkezefendi’de değişim zamanının başladığını vurgulayan Doğan etkileyici konuşması sonrası meclis üyelerinden alkış aldı. Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ve Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Salih Sarıkaya’ya bu önemli davet için altını çizerek teşekkür eden Doğan, DTO buluşması ile ilgili olarak, “Bu davet ve organizasyon bile başlı başına değişimin işaretçisi. Bana güvenen, beni umut olarak gören, ses veren, el uzatan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

TARAFTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ
Denizlispor taraftar grubu Yeşil Cephe, geçen hafta Denizlispor'un ev sahipliğinde oynanan Adana Demirspor maçında açık tribünde kendileri ile birlikte maç izleyen CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan'a teşekkür etmek için Seçim Koordinasyon Merkezi'nde ziyaret etti.

Ziyarette, deplasman maçlarına ulaşım için Doğan'dan otobüs temini ile ilgili destek isteyen taraftarlara, "Şehrimizin markası Denizlispor'umuz bizim için çok değerli. Takıma gönül veren tüm taraftarımızın yanında olacağız. Başkan olduğum takdirde her deplasman maçı için belediyemizden sizler için otobüs temini yapılacak" diyerek, Denizlispor’u destekleyen taraftarların her zaman yanında olacağını belirtti.

HEM ESNAF HEM VATANDAŞ DERTLİ
Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, Adalet Mahallesi’nde kurulan açık yerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Doğan, kendine yakın ilgi gösteren pazar esnafının sorunlarının en kısa sürede çözüleceğine söz verdi. Daha sonra aynı mahallede bir kıraathane de vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Adayı Doğan, ilçe belediyesinden beklentilerini dinleyerek, çözüm yollarını aktardı. Adalet Mahallesi’nde Doğan’a destek sözü veren vatandaşlar, samimi ve sıcak yaklaşımı nedeni ile Doğan’a teşekkür ettiler.