HABERDENİZLİ.COM

Merkezefendi Belediyesi Basket Takımın ‘da cuma günü oynanacak olan Mamak Belediyespor hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Son iki haftada alınan üst üste mağlubiyetler ile ilgili konuşan Başkan Veli Deveciler," Sezona ve lige iyi bir giriş yapmıştık. Ancak son iki haftada şansız mağlubiyetler aldık. Son olarak oynadığımız Bornova Belediyespor karşısında hakem komedisi yaşandı. Hakem camiasına saygımız sonsuz ancak; onlarında daha dikkatli olmaları gerekiyor. Bizim bu sezon ki amacımız ligi en iyi yerde bitirebilmek “diye konuştu.
Takımının kaliteli ve son derece karakterli oyunculardan oluştuğunu ifade eden Deveciler, “Cuma günü saat 19.00'da oynayacağımız Mamak Belediyespor maçını kazanıp son haftalarda üzdüğümüz taraftarlarımızın yüzlerini tekrar güldüreceğiz. Ben takımıma sonuna kadar inanıp güveniyorum. Yeni transferimiz ; NBA tecrübesi olan Jordan'ın da takıma katılmasıyla gücümüze güç kattık “dedi.
Merkezefendi Belediyesi Basket Takımımda sakatlığı nedeniyle iki haftadır formasını giyemeyen Gökhan Yazıcıoğlu'nun tedavisi devam ediyor.