HABERDENİZLİ.COM

Bu kapsamda Servergazi Mahallesi 205 Sokak’taki 550 metre uzunluğunda yürüyüş ve koşu yolu ekipler tarafından EPDM Kauçuk malzeme ile kaplanarak yeniden düzenlendi. Yürüyüş yolu olarak kullanılan alanı tekrar düzenleyen Merkezefendi Belediyesi, 1 kilometre uzunluğunda 4 metre genişliğinde bisiklet yolu oluşturdu. Çalışmaların gerçekleştirildiği bölgedeki parkta bulunan eski pergoleleri, oyun ve fitness grupları da yenilendi. Otomatik sulama sistemine sahip yeni yeşil alanların ilave edildiği alana 25 adet de ağaç dikildi. Çalılık alanları açarak, çöp ve moloz temizliği de yapılarak yürüyüş ve bisiklet yolu hizmete hazır hale getirildi.
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “İlçemizdeki yol, yapım, bakım çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Hemşerilerimizin talepleri ve bizlerin yapmış olduğu planlar doğrultusunda Servergazi Mahallemizde bulunan yürüyüş ve koşu yolunu tekrardan düzenleyerek hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Bu alanda bisiklet yolu da oluşturduk. Çalışmalarımızı Merkezefendimizi daha da güzelleştirmek, hemşerilerimizin daha iyi hizmet alabilmesi için gerçekleştiriyoruz. Yürüyüş ve bisiklet yolumuz ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Yürüyüş Ve Bisiklet Yolu Merkezefendililerin HizmetindeYürüyüş Ve Bisiklet Yolu Merkezefendililerin HizmetindeYürüyüş Ve Bisiklet Yolu Merkezefendililerin HizmetindeYürüyüş Ve Bisiklet Yolu Merkezefendililerin Hizmetinde