HABERDENİZLİ.COM

Türkiye Basketbol Ligi'nden ING Basketbol Süper Ligi'ne alınma hayali gerçekleşmeyen Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, lig ve sezon öncesi oynanacak Federasyon Kupası'na şampiyonluk hedefiyle hazırlanıyor. 

O SENE BU SENE OLACAK!

Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Başkanı Veli Deveciler, bu sene Süper Lige çıkacaklarıni ve proje takımı olduklarını ifade etti. Deveciler," Ben onu şöyle sloganlaştırdım. Her yerde Denizli’de bu çok konuşuluyor. Bu sene Süper ligi mutlaka yapacağız. Bunu söylemekteki amacım şu; insanlara sizin söylediğiniz şeyi izah edebilmek. Bu sürdürülebilir bir şey. Bu sene olmazsa biz gidiyoruz gibi bir şey yok. Daha önceki denemelerde böyle olmuş ve insanlar hayal kırıklığına uğramış. Basketbol camiası, basketboldaki sizler gibi söz sahibi insanlar hep bu duruma karşı şaşkınlık yaşayıp hayal kırıklığına uğramışlar. Bunun olmayacağını hissettirmeye çalışıyoruz. Çünkü şöyle bir avantajımız var. Bize destek veren çok iyi bir belediye başkanı yakaladık. Bir ikincisi tamamen belediyeden bağımsız çok güçlü, enerjisi yüksek, ekonomik durumu iyi ve bu işi gerçekten seven bir yönetim kurulu oluşturduk. Bu yönetim kurulu ile bıraksınlar ben Euroleague oynarım. Bu yönetim kurulu ile devam ettirsinler ben bu takımı Euroleague oynatırım. O kadar net söylüyorum. Sebebi şu; hem ekonomik olarak bir güce sahip hem de bu işi seviyorlar. Arzuları, istekleri çok fazla. Benden daha fazlalar. Biz bu oluşumu sağlarken onların bu performansları göstereceğini ben düşünmüyordum. Fakat geldiğimiz süreç içerisinde çok etkinler ve çok katkı sağlıyorlar. Yine dediğim gibi belediye başkanımız bu işe verdiği gönül bizi ayrı bir gururlandırıyor. Aynı zamanda heyecanımızı yükseltiyor"diye konuştu.

TÜM TAKIMLARA BAŞARILAR

Denizli Basket'te Asbaşkan Gökhan Gökşin, 2020-2021 sezonunun tüm takımlara hayırlı olmasını dileyerek, "İnşallah zevkli, çekişmeli ama hepsinden önemlisi sağlıklı bir sezon olur" dedi.

HERKES BİZİ KONUŞUYOR

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Takımı Asbaşkanı Veli Tefenlili, "
Türkiye’de bütün liglerdeki takımlarla seyirci olarak karşılaştırma yapıldığında ilk 5 takımdan biri olarak gösteriliyoruz. Basketbolu bu kadar sevdiren bir kulüp olarak ve göstermiş olduğumuz performans ile süper ligde oynamaya hazır olduğumuzu görüyor ve düşünüyorum"dedi.

YÖNETİMİMİZ HERŞEYİN ÜSTESİNDEN GELİR

Asbaşkan Veli Tefenlili," Bu sene oluşturulan güçlü yönetim  ve oyuncu lafromuzla ve geçen sezon göstermiş olduğumuz performansımız ile yolumuza başarıyla devam ediyoruz. TBL takımlarından maddi olarak sıkıntı yaşamayan birkaç takımdan biriyiz. Sezon başından beri gerek oyuncularımız gerekse teknik kadro ile maaş sıkıntısı yaşamadık ve sezon sonuna kadar da yaşamayız. Başkanımızın  verdiği röportajda dediği gibi “Bu yönetimle Euroleague’de dahi oynarız”dedi.