HABERDENİZLİ.COM

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Cuma günü saat 19:00’da Budo Gemlik ile oynayacak.  Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı’na, yönetim moral ziyaretinde bulundu. İlk lig maçı öncesi son antrenmanı gerçekleştiren Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı’nda keyiflerin yerinde olduğu görüldü. Antrenmanı izleyen Kulüp Başkanı Veli Deveciler ve Asbaşkan Gökhan Gökşin oyunculara başarılar dilediler.

Türkiye Basketbol Ligi start alıyor. Temsilcimiz Denizli Basket cuma günü saat 19.00'da PAÜ Arena'da Budo Gemlik ile karşılaşacak. 

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Kulüp Başkanı Veli Deveciler, ligin ilk maçında rakip Mamak oyuncularında Covid-19'a rastlandığını ve  maçı oynayamadıklarını söyledi. Deveciler,' Kendi evimizde Gemlik'e karşı iyi mücadele ederek  galibiyetle sahadan ayrılmak istiyoruz'dedi.

ATEŞDAĞLI: “UZUN BİR SEZON OLACAK ”

Baş Antrenör Şahin Ateşdağlı ise ligin artık başladığını söyleyerek, “Hazırlık dönemini iyi geçirdiğimize inanıyorum. Artık lig başladı. Uzun bir sezon olacak. Oyuncularıma güveniyor ve inanıyorum. Bu sezon Denizlili basketbol severleri yine heyecanlandıracak maçları oynayacağız” dedi.

Merkezefendi Basket Sezonu Gemlik'le Açıyor