HABERDENİZLİ.COM

Ligde istikrarlı bir görüntü çizen ve oynadığı son 9 maçtan 8 galibiyet çıkaran Merkezefendi Belediyesi Basket'te bu kez hedef Yalovaspor. Cumartesi günü saat 17.00'de deplasmanda oynanacak olan zorlu maçın hazırlıkları sürüyor. Yeşil-mavili kurmaylar Yalovaspor’un ligin önemli takımlarından biri olduğuna dikkat çektiler. Başkan Veli Deveciler, takımın form durumundan memnun olduğunu ve her hafta, maç maç hedefe doğru yürüdüklerini ifade etti.

TRANSFERLER TAM İSABET

Bu sezon hedefini ING Basketbol Süper Ligi olarak belirleyen yeşil-mavililerde yeni transferlerin performansı da yüzleri güldürüyor. Devre arasında Altan Erol, Bora Can Işık, Thomas Gipson ve Bora Hun Paçun’u renklerine bağlayan Denizli Basket, yaptığı yatırımların karşılığını kısa sürede almaya başladı. Altan Erol iki maçta 7 sayı ortalaması ile oynarken, Bora Hun Paçun da 7,75 sayı ortalaması tutturdu. Ayrıca tecrübeli pivot pota altındaki performansıyla alkış topluyor. Gipson’da çıktığı ilk maçta 13 sayı-6 ribauntluk performans gösterdi. Bora Can ise şu ana kadar istediği süreleri alamadı.

SIRA YALOVA DEPLASMANINDA!

Temsilcimiz bu hafta deplasmanda Yalovaspor’a konuk olacak.  Karşılaşma 8 Şubat Cumartesi saat 17.00’de 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanacak. Maç öncesi ev sahibi ekip 7 galibiyet 10 mağlubiyetle 24 puana sahip ve 12’nci sırada yer alıyor. Bu maçta mutlak galibiyet hedefleyen yeşil-mavililer deplasman performansında güveniyor. Temsilcimiz bu sezon deplasmanda oynadığı 8 maçtan 6’sını kazandı. Başkan Deveciler, “ Emeklerimizin karşılığını görmek bizleri mutlu ediyor. Devre arasında çok iyi çalıştık ve ikinci yarıya da çok iyi başladık. Zirve ile aramızda 2 galibiyet kaldı. Ben teknik ekibimize ve oyuncularımıza güveniyorum. Bu hafta Yalova’yı da deplasmanda mağlup ederek iyi gidişatımızı devam ettireceğiz. Bize destek olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

ASBAŞKANLAR DİKKAT ÇEKTİ

Asbaşkanlar Zafer Gökşin ve Veli Tefenlili ise Yalova karşısında dikkat edilmesi gerektiğini söylediler. Zafer Gökşin, "Ligde ikinci yarı artık her maç çok zor. Sezon başından bu yana görüldüğü gibi her takım her takımı yenebiliyor. Yönetim olarak her şeyi fazlasıyla yaptık. Teknik heyet ve oyuncularımızda gerekeni yapıyorlar. Yalova karşısında da kazanarak hedefe bir adım daha yaklaşmak istiyoruz" dedi. Veli Tefenlili ise, takımın ve teknik heyetin kalitesine her daim inandık diyerek," Biz onlara güveniyoruz. Onlar da bizi mahcup etmeyeceklerdir" diye konuştu.