HABERDENİZLİ.COM

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket'te yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Veli Deveciler, "TBL Şampiyonu ile BSL Şampiyonu hatta Euroleague Şampiyonu ligin ilk maçında karşı karşıya gelecek.   Anadolu Efes ile oynamak bizim için çok mühimdir. Biz genel anlamda baktığımızda iyi bir kadro oluşturup, iyi bir hazırlık yaptığımızı düşünüyoruz. Süper lig'e renk katacağımızı düşünüyoruz. Aynı zamanda süper ligin iştirakçisi olan tüm dost kulüpleri Denizli’de ağırlamaktan onur duyacağımızı söylemek istiyorum" dedi.

GÜZEL BİR SEZON BİZİ BEKLİYOR

Deveciler sözlerini şöyle sürdürdü," Bizim için en önemli noktalardan biri. Denizli’deki basketbol severlerle yıllarca televizyondan takip ettikleri takımları Denizli'ye getirmek.  kulüplerimizi, bu takımlarımızı karşı karşıya getirmek, izletmek bizim için en büyük keyiflerden bir tanesi. Diğeri de kurduğumuz iyi takımın maç kazanması ve başarılı olmasıdır. Umarım her şey yolunda gider" dedi.

YÖNETİM KURULUNA TEŞEKKÜR EDERİM

Yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum diyen Veli Deveciler," Yönetici arkadaşlarımız çok çalışıyor. Oyuncularımız, teknik kadroda iyi çalışıyorlar. Biz sezon içerisinde bu emeğimizin karşılığını alacağımızı düşünüyorum. Basketbol federasyonuna da bu organizasyon için ve diğer tüm katkıları için teşekkürlerimizi sunuyoruz. İyi bir sezon, iyi bir lig olacağını düşünüyorum. Herkese tekrardan hayırlı olmasını diliyorum" dedi.