HABERDENİZLİ.COM

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Başkanı Veli Deveciler, pandemi nedeniyle yaşanan zor günlerde şehrimize heyecan ve sevinci birlikte yaşatmak için çabalamaya devam ettiklerini ifade etti. Deveciler, "Erkek basketbol takımımız ve kadın voleybol takımımız oyuncuları, teknik personeli ve idari çalışanları hepimizin sıkıntılarla  yaşamaya çalıştığı bu günlerde fedakarlık gösterip her gün antremanlarına devam ediyorlar ve yoğun bir maç trafiğinde kazanmaya çalışıyorlar. Hepsine öncelikle sonsuz teşekkür ediyoruz" dedi. 

ŞEHRİN DESTEĞİNE MİNNETTARIZ

Başkan Veli Deveciler, maçların seyircisiz oynanmasına rağmen taraftarımız desteğini takımımızdan hiç çekmiyor diyerek, "Valimiz, ilçe kaymakamlarımız, Rektörümüz, müdürlerimiz, başkanlarımız, medya mensupları desteklerini eksik etmiyorlar. Belediye başkanımız Sayın Şeniz Doğan bizleri hiç yalnız bırakmıyor. Kendisine minnettarız" dedi. 

DENİZLİ HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Başkanı Deveciler sözlerini şöyle sürdürdü, "Katkılarıyla güç bulduğumuz Denizlili yardımseverler  hem başarılı iş hayatlarıyla hem de şehir için neler yapabileceklerini ispatlamaya devam ediyorlar. Tüm bu güçle, şehrimizde insanların yüzünü güldüreceğimiz başarıların geleceğinden şüphemiz yok. Denizli en büyük başarıları hak ediyor. Zor geçen günlerden sonra, güzel günleri başarılarla karşılayacağımızı ve hep birlikte salonları coşkuyla dolduracağımız günlerin yakın olduğunu biliyoruz" diye konuştu.

MARKA OLMA YOLUNDAYIZ

Veli Deveciler, "Bu hafta basketbol takımımız Samsun deplasmanında olacak. Çok önem verdiğimiz ve kazanmamız halinde önemli bir avantaj sağlayacağımız bir maç. Voleybolcularımız deplasmanda Akhisar ile oynayacak. Play-off için kazanılması gereken bir maç. Tüm bu süreçte oyuncularımızın sağlıklı kalması önceliğimiz olup sonrasında kazanmak en büyük isteğimiz" dedi.