HABERDENİZLİ.COM

Başkan Veli Deveciler,' Bu ligin şakası yok' derken Baş antrenör Şahin Ateşdağlı ise,' Sadece 1 maç kazandık' yorumunu yaptı. TBL liginde mücadele eden Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı son olarak deplasmanda oynadığı Düzce maçını da kazanarak ligdeki çıkışını sürdürdü.

YALOVA HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Hafta sonu deplasmanda Yalovaspor ile zorlu bir maça daha çıkacak olan temsilcimizde bu maçın hazırlıklarına iki gün aranın ardından başlandı. Baş Antrenör Şahin Ateşdağlı, açıklamalarda bulundu. Ateşdağlı, ilk olarak Düzce deplasmanından alınan galibiyeti yorumlayarak," Kazanmamız gereken bir deplasman maçıydı. Ligin ilk yarısında kendi sahamızda şansız bazı maçlar kaybettik. Bunları telafi etme adına deplasmanda kazanmalıydık ve bunu başarıyoruz. Düzce maçında oyuncularımın çoğuna şans verdim. Maç ritmini bulmak zorunda olan Altan ve Gibson bol sürelerle oynadılar. Önümüzde yine çok zor bir maç var. Yalovaspor ile zorlu bir maça çıkacağız “dedi.

DEVECİLER MEMNUN

Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Başkanı Veli Deveciler, ligin ikinci yarısına Samsun ve Düzce galibiyetleri alarak iyi bir giriş yaptıklarını söyledi. Deveciler," Düzce deplasmanında alınan galibiyet önemliydi. Ligin ikinci yarısında artık kolay maç yok. Ligin üstünde bulunanda, alt tarafta bulunan takımlarda işin ciddiyetini biliyor. Biz ayağımızı yere basarak emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Bu ligin şakası yok. Herkes görevinin ve işinin ciddiyetinde ve bilincinde. Şimdi yine deplasmanda Yalovaspor ile çok çetin ve zorluk derecesi yüksek bir maç oynayacağız. Ben teknik heyete ve oyuncularıma güveniyorum" dedi.

ZİRVEYLE FARK KAPANIYOR

TBL liginin ikinci yarısına Samsun ve Düzce galibiyetleriyle başlayan temsilcimiz lider Fethiye Belediyespor ile 3 olan puan farkınıda 2' ye indirdi. Ligde 3.üncü sırada yer alan Merkezefendi Belediyesi Basket Takımında zorlu Yalovaspor maçı öncesi sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Bu arada takıma yeni katılan Altan Erol, Thomas Gibson ve Boracan Işık'ın Düzce maçı daki performansları beğenildi.