HABERDENİZLİ.COM

TBL’de sezona şampiyonlıuk parolası ile başlayan ancak istenilen ritmi bir türlü yakalayamayan Denizli Basket’te beklenen oldu ve Samsunspor mağlubiyeti sonrası Coach Şahin Ateşdağlı, görevi bıraktı. Yeşil siyahlı yönetimin geçen hafta tam destek verdiğini açıkladığı Ateşdağlı’nın istifasına yönelik kulüpten açıklama yapılmadı.

Ligde bir türlü istediğini alamayan Denizli Basket’te, Coach Şahin Ateşdağlı’nın sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu şekilde: “3 sezon boyunca iyisiyle, kötüsüyle her zaman inanç ve keyif ile hizmet ettiğim Denizli Basket ailesinden ayrılma kararı almış bulunuyorum. Başta buraya gelmemde vesile olan yönetim ve daha sonra da yönetimi devralan ve her daim yanımızda olan yönetim kurulumuz olmak üzere tüm kulüp çalışanı arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bir parantez de bizim en büyük destekçimiz olan Pota Arkası başta olmak üzere tüm basketbola gönül vermiş taraftarlarımıza açmak gerek. Çok güzel günler geçirdiğimiz bu birliktelik bugün itibariyle bitmiş olsa da sizler ile birlikte o coşkulu arenada buluşmak dileğiyle”

16 takımlı TBL’de 11 maçta 16 puanla 13.sırada bulunan Denizli Basket, 5 galibiyet 6 mağlubiyet aldı. Yeşil siyahlılar 2 Ocak Cumartesi günü 17 puanla 12.sıradaki Finalspor’u konuk edecek.