HABERDENİZLİ.COM

Denizli'de Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle Denizli'de bulunan basın mensuplarıyla biraraya geldi.

Başkan Doğan, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muhammet Karaçay başta olmak üzere basın bayramı kutlaması etkinliğinde bulunan veya bulunamayan tüm basın mensuplarının gününü kutladı. Başarılarla dolu bir çalışma hayatı diledi.

Başkan Şeniz Doğan, "Gazetelerin sansürsüz olarak yayınlanmasıyla 24 Temmuz 1908 tarihi itibaren 24 Temmuz basın bayramı olarak ilan edilmekte. Toplumsal değerlere saygılı kişi, hak ve özgürlüklerini koruyup gözetmeyi görev sayarak halkımızın doğru ve tarafsız haber alma ihtiyacını sağlayan basın kuruluşları aynı zamanda, demokrasimizin güçlenmesinde katkı sağlamaktadırlar. Teknolojinin hızlı ilerlemesiyle birlikte halkımızın doğru haber alma, doğru bilgiye ulaşma siz basın mensubu arkadaşlarımızın katkısıyla olmaktadır. Cumhuriyetimizin kuruluşu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 'basın milletin müşterek sesidir' sözüyle aslında bu durumu ayrıntılı bir şekilde açıklamıştır. Siz basın mensupları ilçemizin ekonomik, sosyal refak seviyesine ulaşması için gece gündüz çalışarak verdiğiniz emeği ve fedakarlığı hepimiz görüyoruz. Tüm gazeteci ve basın sektöründe olan kişilerin basın bayramını kutluyorum" dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan'ın gazetecilerle yaptığı kahvaltı sonrası hatıra fotoğrafı çektirildi ve gazetecilere hediyeler verildi.