HABERDENİZLİ.COM

Başkan Doğan, mahallelerde 65 yaş ve üzeri büyüklerle bir araya geldi. Başkan Doğan, büyüklerin ihtiyaçlarını ve taleplerini dinledi. Doğan, dışarı çıkamayan balkonlarında olan annelerin de gününü kutladı. 65 yaş ve üzeri büyükler, Anneler Günü’nü kutlayan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a teşekkür ederek, bu anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmadıkları için minnettar olduklarını belirttiler.

“HER ANNEYE, HER KAPIYA GİTMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Tüm annelerin ‘Anneler Günü’nü kutlayan Doğan, “Bu yıl annelerimizin yanına gidemiyoruz, onlara sarılamıyoruz, onlarla kucaklaşamıyoruz. Ama onlara olan sevgimizi gerek sosyal medyada gerekse belediyemiz aracılığıyla iletebiliyoruz. Üzülmesinler Merkezefendili hemşerilerim, biz her anneye, her kapıya gitmeye çalışıyoruz. Ben başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere bütün annelerimizin, bütün kadınlarımızın anneler gününü kutluyorum. Bütün hemşerilerime de sağlıklı günler diliyorum” dedi.

ENGELLİ ANNEYE ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket oyuncuları, Anneler Günü’nde iki çocuk annesi olan engelli Emine Yıldıral’a tekerlekli sandalye hediye etti. Evde kullanılmak üzere özel olarak yapılan tekerlekli sandalyeyi Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan teslim etti. Hediyesini Başkan Doğan’dan alan Yıldıral, Doğan’a ve Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket takımına teşekkür etti.

Başkan Doğan’dan 65 Yaş ve Üzeri Annelere SürprizBaşkan Doğan’dan 65 Yaş ve Üzeri Annelere SürprizBaşkan Doğan’dan 65 Yaş ve Üzeri Annelere SürprizBaşkan Doğan’dan 65 Yaş ve Üzeri Annelere SürprizBaşkan Doğan’dan 65 Yaş ve Üzeri Annelere SürprizBaşkan Doğan’dan 65 Yaş ve Üzeri Annelere SürprizBaşkan Doğan’dan 65 Yaş ve Üzeri Annelere Sürpriz