Bereketler Toplantı ve Sergi Salonunda düzenlenen iftar programına, Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, Denizli Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Yüreci, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Fatma Atıcı Bakcan ile Fatih Coşkun, ilçede görevli muhtarlar ve aileleri, Merkezefendi Belediyesi birim müdürleri katıldı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Göreve geldiğimiz tarihten itibaren Merkezefendi Kaymakamımız önceliğinde bütün muhtarlarımıza, müdürlerimize ve çalışma arkadaşlarımıza özverili ve uyumlu çalışmalarından dolayı, Merkezefendimize katkılarından dolayı çok çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süre içerisinde de bu uyumun devam edeceğini düşünüyorum” dedi.
Merkezefendi ve Merkezefendililer için hep birlikte büyük bir uyumla çalıştıklarını belirten Başkan Doğan, “Bugün birliktelik ve beraberlik bizi çok mutlu etti. Bu aileyi daha da büyüterek daha farklı etkinliklerde, özellikle mahallelerde yapacağımız etkinliklerde bir araya geleceğiz. Son gelişmişlik endeksine baktığımızda hepimiz gurur duyduk. Merkezefendimiz, Denizlimizin zaten göz bebeği. Sizlerin sayesinde sosyoekonomik gelişmişlikte Denizli’de birincilik ödülü aldı. Türkiye genelinde de 30. sırada yer aldık. Bütün Merkezefendili hemşerilerimizin katkısının yanı sıra siz muhtarlarımızın ve Kaymakamımızın burada emeği çok büyük. Katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“HEPİMİZİN AMACI İLÇEMİZİ VİZYON İLÇE YAPMAK”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, mahallelerde eksiklerin giderilmesi için projeler gerçekleştirdiklerini söyledi. Doğan, “Hepimizin bir amacı var, ilçemizi daha güzel, daha yaşanabilir, vizyon bir ilçe haline getirmek. Çünkü Merkezefendimiz bunu hak ediyor. Sanayisinden teknolojisine, eğitiminden kültürel faaliyetlerine kadar birçok alanda Merkezefendili hemşerilerimize hizmet ediyoruz. İlçemiz geneline baktığımızda yüz ölçüm olarak çok dağınık değil ama farklı farklı mahallelerimizde farklı farklı sosyoekonomik durumlar var. Bu dönemde mahallelerin ihtiyacına yönelik, eksiklerini gidermeye yönelik projelerimizle sizlerin karşısındayız. İşgücünün fazla olduğu bir mahallemizde kreş yaparken, bir mahallemizde bütün hemşerilerimizin yararlanabileceği Bilim Merkezi yapıyoruz” dedi.

“İLÇEMİZ GÖZDE BİR İLÇE”

Merkezefendi’yi örnek bir ilçe haline getirme amacıyla çalıştıklarını söyleyen Başkan Doğan, “İlçemiz gözde bir ilçe, talep olan bir ilçe. Genelde nüfus yoğunluğunun ilçemize aktarıldığı bir zamandayız. Alt yapı ve üst yapı hizmetlerimiz devam ediyor. Merkezefendi, Sümer ve Sevindik Mahallerimizde üst yapı çalışmalarımızı da en kısa zamanda tamamlayacağız. Ciddi bir şekilde asfalt ve yol kaldırım çalışmamız olacak. Bu dönemde 50 muhtarımız bizimle birlikte yol yürüyor. Bu ilçeye tek amaçları var, bu ilçeye hizmet etmek. Bu birlikteliğin Merkezefendimize yansıdığını düşünüyorum. Umut ediyorum ki daha güzel bir Merkezefendi’yi sizlerle inşa edeceğiz. Bizim tek amacımız var Merkezefendi’yi bu anlamda Türkiye’deki örnek ilçelerin arasında ilk sıralarda yer alması. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu.

BAŞKAN DOĞAN MUHTARLARLA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ


“DAYANIŞMA İÇERİSİNDE HİZMET EDİYORUZ”

Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, “Merkezefendi Belediyesi’nin organize ettiği bu güzel iftar programında sizlerle birlikte olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade ediyorum. Ramazanın son günlerine geldik. Bayrama sayılı günler kaldı. Ramazan ayını rahmet, marifet ve cehennemden kurtuluş ayı olarak tarif edilir. Bu güzellikleri hep beraber yaşadık. Sağlık ve sıhhat içerisinde Ramazan Bayramı’na erişeceğiz. Ramazan ayı birçok güzelliklerin yaşandığı, paylaşıldığı, dayanışmanın arttığı bir aydır. Ramazan ayının başından bu yana birçok iftar sofrasında hemşehrilerimizle bir araya geldik. İki yılın ardından Ramazan ayını dolu dolu yaşadık. Merkezefendi’deki sevgi ortamını, huzur ortamını Ramazan ayında da bu faaliyetle katlanarak artırdı. Merkezi idarisiyle, yerel yönetimiyle hepimizin ortak bir amacı var, Merkezefendi’de yaşayan hemşehrilerimizin mutlu olması. Tüm kurumlarımızla, muhtarlarımızla el ele, gönül gönüle dayanışma içerisinde vatandaşımıza güzel bir ortamda hizmet ediyoruz” dedi.

BAŞKAN DOĞAN MUHTARLARLA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

“ŞENİZ BAŞKAN BİZİM HEP YANIMIZDA OLDU”

Denizli Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Yüreci ise, “Şeniz Başkanımız her zaman bizlerin yanında oldu. Bugün de ailelerimizle birlikte bizi burada bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum. Pandemi döneminde çok çalıştık. Bu Ramazan ayı boyunca da ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımız için yoğun bir şekilde çalıştık. Ramazan Bayramınız kutlu olsun. Hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BAŞKAN DOĞAN MUHTARLARLA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN DOĞAN MUHTARLARLA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ